Lectură de un minut

31 Jan 2024 - Știri și Noutăți

COS lansează o colecție capsulă de bijuterii pentru Valentine’s Day

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COS lansează o colecție capsulă de bijuterii care pot fi suprapuse, având ca inspirație relația dintre obiect și purtător. Capsula atent curatoriată stăpânește arta suprapunerii prin stiluri versatile unisex: inele eclectice, cercei, brățări și pandantive, care combină pietre semiprețioase și materiale reciclate.

Sursa foto: COS

Fiecare piesă este gandită astfel încât să fie purtată în orice sezon și este concepută pentru a marca ocazii speciale, a onora relațiile dragi și a îmbrățișa iubirea de sine. Promovând individualitatea, o gamă variată de dimensiuni încurajează stylingul propriu și experimental, prin asortarea diferitelor
modele, adăugând impact și scoțând în față personalitatea purtătorului.

Reflectând angajamentul mărcii față de designul perpetuu consacrat și selecția meticuloasă a materialelor, fiecare piesă este realizată din alamă reciclată și placată cu argint sau aur.

Decorate cu sticlă tăiată impresionant și pietre semiprețioase, accentul pus pe textura suprafeței și pe detaliile complexe creează un aspect îndrăzneț, dar relaxat; cuarț transparent pentru claritate și vindecare, cuarț fumuriu pentru a împământeni și proteja, ochi de trigru albastru pentru a calma și jad roz vibrant pentru a purifica. Inelele statement sunt completate de mai multe stiluri elegante și discrete, în siluete organice și forme neregulate sculptate care completează orice look.

Concepută pentru a diversifica și completa colecțiile ready to wear ale brandului, capsula unisex de bijuterii COS este disponibilă în magazine și online pe cos.com.

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  COS lansează o colecție capsulă de bijuterii pentru Valentine’s Day