Lectură de 2 minute

07 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Coronavirus | Dacia Plant donează gel igienizant spitalelor din Braşov

Andra Imbrea

Producătorul român de suplimente alimentare Dacia Plant donează gel igienizant pentru toate cadrele medicale şi tot personalul auxiliar din patru mari spitale din Brașov. 

Dacia Plant a decis să doneze flacoane cu gel igienizat pentru a ajuta la protecţia şi igiena cadrelor medicale şi a personalului auxiliar de la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie din Braşov.

Flacoanele donate acoperă în acest moment necesarul întregilor echipe medicale şi a personalului auxiliar din aceste spitale şi numărul  lor va fi suplimentat pe măsură ce va fi nevoie.

„Crezul companiei este şi a fost dintotdeauna acela de a ajuta la prevenirea îmbolnăvirilor şi gelul de mâini cu argint coloidal este răspunsul nostru acum împotriva contaminării cu SARS-CoV-2. Vrem să îi ajutăm pe cei care se află în prima linie de luptă cu această pandemie şi am decis ca gelul dezinfectant să ajungă la spitalele din Braşov şi Făgărş, la unităţi din liniile de intervenţie împotriva coronavirusului.” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Dacia Plant urmează să doneze şi măști chirurgicale de unică folosinţă și dezinfectanți de pardoseală pe baza de hipoclorit către aceste unităţi spitaliceşti, odată ce vor fi încheiate formalităţile vamale.

Citeste si:
Cerere foarte mare în magazinele de materiale de construcții, în pandemie. Afacerile Hornbach, în creștere

Criza de produse igienizante în contextul pandemiei de coronavirus şi cantităţile insuficiente de astfel de produse acordate spitalelor din România au determinat compania braşoveană să demareze producţia de substanţe dezinfectante.

Dacia Plant este o compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Dacia Plant deține o fabrică la Bod-Brașov, unde produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri.

Citește și: Producătorul de suplimente alimentare Dacia Plant a început să producă gel de mâini dezinfectant la Brașov

 

Citeste si:
Obor21, cooperativă țărănească digitală din România, afaceri de 100.000 de euro în primul an

 

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coronavirus | Dacia Plant donează gel igienizant spitalelor din Braşov