Lectură de un minut

08 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Coronavirus | Alexandrion Group donează 100.000 de măști medicale de protecție

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Alexandrion Group, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de băuturi spirtoase din România, donează 100.000 de măști medicale de protecție spitalelor din România și colaboratorilor companiei, pentru protecţia angajaților și familiilor acestora.

Donația Alexandrion Group, în aceasta perioadă dificilă, se numară printre acţiunile umanitare şi de responsabilitate socială, pe care compania le derulează prin intermediul Fundației Alexandrion, ȋncă din 2003.

„Ne confruntăm cu o pandemie mondială fără precedent, care afectează toate aspectele vieții noastre. Protejarea sănătății și siguranței clienților şi partenerilor noştri, precum şi a familiilor acestora, reprezintă prioritatea noastră în aceste momente. Am deplină încredere că, ajutându-ne și susținându-ne unii pe alţii, precum și urmând recomandările autoritatilor privind sănătatea şi siguranța, vom câştiga împreună această luptă împotriva COVID-19 ” a declarat domnul Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Alexandrion Group a aplicat măsuri stricte de protecție, în conformitate cu normele guvernamentale, încâ de la începutul pandemiei, asigurându-se că angajații lucrează în condiții de siguranță.

Alexandrion Group este unul dintre cei mai mari jucători din producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care au împreună o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5 * și 7 *, vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Kreskova Vodka. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coronavirus | Alexandrion Group donează 100.000 de măști medicale de protecție