Lectură de un minut

21 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Bucureștenii se pot vaccina anti-Covid-19 în centrul drive-through de la cora Pantelimon

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

cora Pantelimon a deschis vineri, 21 mai, centrul drive-through de vaccinare anti-Covid-19, amenajat în parcarea complexului comercial.

„Ne-am dorit să contribuim la efortul autorităților de a limita pandemia prin vaccinare și pentru că avem parcarea cu o suprafață generoasă ni s-a părut firesc să o punem la dispoziție în acest scop. Există 4 fluxuri de vaccinare astfel încât timpul de așteptare să fie minim, iar spațiul drive-through este bine semnalizat pentru ca lumea să se orienteze ușor. Mă bucur că aceste centre drive-through au devenit o realitate și în România, este un semnal puternic că ne îndreptăm spre normalitate”, a spus Anca Popescu, directorul hipermarketului cora Pantelimon.

Persoanele interesate vor fi vaccinate în mașină, apoi vor fi direcționate către un spațiu de staționare pentru 15 minute, unde vor putea fi monitorizate de personalul medical, conform procedurilor în vigoare pentru vaccinarea împotriva noului coronavirus.

Centrul de vaccinare anti-Covid-19 este deschis zilnic de la 08:00 – 20:00. Vaccinarea se face cu vaccinul Pfizer BionTech și poate fi administrat și celor care vin doar la rapel.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bucureștenii se pot vaccina anti-Covid-19 în centrul drive-through de la cora Pantelimon