Lectură de un minut

03 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Cora colectează alimente neperisabile în cele zece hipermarketuri și le donează Crucii Roșii

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

cora colectează alimente neperisabile în cele zece hipermarketuri și le donează Crucii Roșii, care la va distribui cauzelor sociale și umanitare. Retailerul face apel la consumatori să contribuie pentru a ajuta persoanele aflate în nevoie.

Compania a organizat puncte de colectare unde clienții pot dona: mălai, făină, grâu, zahăr, ulei, orez, grâu, griș, mazăre uscată, linte, arpacaș, lapte praf; conserve - carne, pește, pate de ficat, dulceață, compoturi; paste făinoase, cereale; produse instant – supe, fulgi de fasole, fulgi de cartofi; băuturi – cacao, cafea, ceai, apă, sucuri; dulciuri – biscuiți, napolitane, croissante, fursecuri, ciocolată.

Produsele colectate vor fi distribuite de Crucea Roșie Română în acord cu nevoile din teren.

„Ne alăturăm Crucii Roșii Române, căreia îi punem la dispoziție produsele colectate în magazinele noastre. Ne coordonăm în permanență cu Crucea Roșie pentru a calibra și ajusta efortul nostru comun, iar cora va completa produsele necesare, în funcție de cererea primită din partea partenerilor”, a spus Anca Popescu, directoarea CSR pentru cora Romania.

Kaufland este un alt retailer care organizează o colectă de alimente neperisabile și produse de igienă personală în 50 de magazine din 15 localități.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este un brand de retail, prezent pe piața românească din 2003. După închiderea cora Baia Mare, brandul operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cora colectează alimente neperisabile în cele zece hipermarketuri și le donează Crucii Roșii