Lectură de un minut

25 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Cooperativa Țara Mea încheie un parteneriat cu bazinul pomicol Voinești

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Cooperativa Țara Mea a încheiat în luna ianuarie a acestui an un parteneriat cu bazinul pomicol Voinești, care va livra lunar 150 de tone de mere. Fructele vor ajunge în marile lanțuri de magazine din țară, potrivit unui comunicat de presă.

Odată cu adeziunea la „Țara Mea”, membrii vor beneficia de expertiza specialiştilor cooperativei şi vor avea acces la toate facilităţile necesare.

„M-am înscris în Cooperativa Țara Mea pentru că am conștientizat că doar în această formă toată această investiție poate să dea roade. Vreau să devin unul dintre cei care promovează ca noi cei care suntem producători astăzi să devenim membrii cooperatori. Pentru mine, un singur lucru este important: Cooperativa și vânzarea fructelor către supermarket , a declarat Dumitru Ștefan, reprezentantul Cooperativei din Voinești.

Cooperativa Țara Mea este o cooperativă agricolă din România și are peste 2.000 de fermieri membri, cu activități care pornesc de la cultivarea legumelor și fructelor, la procesarea lactatelor, producția de carne de porc și pasăre și până la produse finite și de băcănie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cooperativa Țara Mea încheie un parteneriat cu bazinul pomicol Voinești