Lectură de un minut

06 Sep 2023 - Știri și Noutăți

[FOTO] Converse lansează un nou model de teniși în colaborare cu Rick Owens. Cât costă o pereche

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Converse lansează un nou model de teniși în colaborare cu designerul Rick Owens. Cel mai nou model Converse, DRKSHDW DBL DRKSTAR Chuck 70, va fi disponibil începând cu 8 septembrie, iar o pereche va costa 170 de dolari.

Sursa foto: Pixabay

Designerul de modă avangardist, cunoscut pentru că aplică proporții distorsionate în lucrările sale, a transformat clasicul model Chuck 70 și îi conferă un aspect cu totul nou, oferindu-i o talpă cu dublă etajare. Limba alungită, observată pe versiunile anterioare Rick Owens & Converse, își face apariția și pe DBL DRKSTAR, potrivit modernnotoriety.com.

Disponibil în două variante de culori, dintre care negru cu talpa înaltă și ivoriu, pantofii sunt fabricați folosind un proces numit "Max Grind", care încorporează până la 40% din resturile de cauciuc recuperat din procesul de fabricație înapoi în talpa exterioară.

Talpa cu două niveluri este doar cea mai recentă replică a modelului clasic creată de către Rick Owens. Primul său proiect Converse, TURBODRK Chuck 70, a fost proiectat cu un bot pătrățos, conferind pantofului o estetică îndrăzneață.

Noile modele Rick Owens & Converse DRKSHDW DBL DRKSTAR vor fi disponibile începând cu 8 septembrie pe Converse.com, RickOwens.eu, magazinele Rick Owens și la anumiți retaileri.

Rick Owens este, considerat unul dintre cei mai avangardiști și creativi designeri din istoria modei, notează Vogue.es.

Născut în California, în 1994 și-a lansat în stil mare propriul brand, vânzând în exclusivistul butic Charles Gallay din Los Angeles, unde erau disponibile și alte mărci precum Martin Margiela, Thierry Mugler și Alaïa. Cinci ani mai târziu, a făcut saltul la Barneys și, odată cu acesta, a făcut și pasul către publicul larg.

Citeste si:
Colecție nouă de încălțăminte de la Levi’s și New Balance: cum arată aceasta
Colecție nouă de încălțăminte de la Levi’s și New Balance: cum arată aceasta

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [FOTO] Converse lansează un nou model de teniși în colaborare cu Rick Owens. Cât costă o pereche