Lectură de un minut

06 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Concurența analizează preluarea unor active Cargill de către Grupul Waterland

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Grupul investiţional cu capital privat, Waterland, intenționează să preia active ale Cargill prin intermediul filialei NewOpCo Hungary, iar tranzacţia este analizată de Consiliul Concurenţei.

Activele care fac obiectul tranzacţiei includ, în principal, o unitate de producţie de hrană pentru animale de companie situată în Ungaria, precum şi echipamente aferente, stocuri şi contracte comerciale relevante, se arată într-un comunicat al Consiliului Concurenței.

Grupul Waterland este un grup investiţional cu capital privat, care controlează societăţi de portofoliu prezente în diverse sectoare. Acesta este activ în domeniul producţiei şi comercializării de hrană pentru animale de companie prin intermediul filialelor United Petfood Group B.V., inclusiv United Petfood Romania S.R.L., care deţine în România o unitate de producţie de hrană pentru animale de companie.

Cargill este o companie din Ungaria, activă pe piaţa de producţie şi distribuţie a hranei pentru animale, a comercializării cerealelor şi a seminţelor oleaginoase şi a vânzării de amidon, produse derivate din amidon, emulgatori şi texturizanţi pentru industria alimentară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Concurența analizează preluarea unor active Cargill de către Grupul Waterland