Lectură de un minut

01 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care producătorul Elmas preia Derpan

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Golden Food Snacks, producătorul alunelor Elmas, preia compania de patisserie Derpan din Galați, se arată într-un comunicat al instituției.

Golden Foods Snaks SA prelucrează și conservă fructe și legume și, de asemenea, produce și comercializează nuci, alune, semințe și fructe deshidratate sub brandul Elmas și sub mărci ale altor companii, cunoscute ca produse private label.

Derpan fabrică pâine, prăjituri și produse proaspete de patiserie și produce și comercializează produse de panificație ambalate, cu termen lung de valabilitate, precum croissant, ștrudel și brioșe.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care producătorul Elmas preia Derpan