Lectură de un minut

13 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Consiliere psihologică cu Buy Now Pay Later: parteneriat între tbi bank și Academia ReGeneration

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Recunoașterea și tratarea suferințelor emoționale nu a fost niciodată un obicei comun în rândul românilor, iar acest lucru se reflectă în numărul relativ mare de români care suferă de astfel de afecțiuni. Potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 5% din populația României suferă de o formă de tulburare depresivă diagnosticată, o problemă care este uneori frecventă chiar și în rândul tinerilor. tbi bank a încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai cunoscute clinici de consiliere personală din România, Academia ReGeneration, și introduce Buy Now Pay Later (BNPL) pentru a-i ajuta pe români să plătească în rate fără dobândă.

Sursa foto: tbi bank

Nivelul de stres al populației este foarte ridicat, iar presiunea de a obține rezultate poate duce chiar la dezechilibre. Pentru că am observat costuri ridicate, am încheiat acest parteneriat cu Academia ReGeneration pentru a-i ajuta pe români să achite în rate fără dobândă costurile pentru o mai bună îngrijire a sănătății mintale.

Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Metoda ReGeneration combină elemente de Internal Family Systems (Universitatea Harvard), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing, Somatic IFS și alte abordări terapeutice. Aceasta oferă un instrument pe care clienții îl pot învăța și aplica singuri ulterior.

Clienții au posibilitatea de a cumpăra în 4 rate fără dobândă, în funcție de sumă. De asemenea, pot opta pentru o perioadă de plată între 6 și 60 de luni, în rate fixe, cu o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Consiliere psihologică cu Buy Now Pay Later: parteneriat între tbi bank și Academia ReGeneration