Lectură de 2 minute

30 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Conferință online retailArena Sessions: Retailul non-alimentar, încotro? Impactul COVID-19 asupra industriei, provocările reluării activității și soluții posibile - marți, 5 mai, ora 12:00

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Pandemia de Covid-19 a avut un impact major asupra mai multor industrii și a transformat complet modul în care se desfășoară activitatea afacerilor din România. Unul dintre cele mai afectate domenii este industria de retail non-alimentar care se confruntă cu o situație fără precedent: imposibilitatea de a-și desfășura activitățile comerciale din cauza închiderii centrelor comerciale și, implicit, imposibilitatea de a-și onora obligațiile contractuale către centrele comerciale din cauza lipsei încasărilor. Ce pot face retailerii în aceasta situație, ce soluții și măsuri sunt posibile pentru redresarea industriei? La aceste întrebări vom încerca să găsim răspunsuri în cadrul conferinței online “Retailul non-alimentar, încotro? Impactul Covid-19 asupra industriei, provocările reluării activității și soluții posibile”, desfășurată sub conceptul retailArena Sessions și organizată de wall-street.ro și retail.ro.

În contextul crizei generate de pandemia Covid-19, retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente de business dedicate industriei de retail, introduce retailArena Sessions, conferințe online axate pe principalele provocări ale industriei în acest moment.

Prima sesiune “Retailul non-alimentar, încotro? Impactul Covid-19 asupra industriei, provocările reluării activității și soluții posibile” abordează situația excepțională în care industria de retail non-alimentar se regăsește și soluțiile și măsurile posibile redresarea acesteia.

Conferința are loc online marți, 5 mai, de la ora 12:00 și va transmisă pe Youtube Wall-Street.ro și paginile de Facebook ale Wall-Street.ro, retail.ro și retailArena. Înscrierea la conferință se poate face AICI.

Speakerii conferinței online “Retailul non-alimentar, încotro? Impactul Covid-19 asupra industriei, provocările reluării activității și soluții posibile” sunt:

  • Liviu Rogojinaru – secretar de stat Ministerul Economiei
  • Bogdan Chirițoiu - președinte Consiliul Concurentei
  • Cosmin Savu-Cristescu - secretar general RORETAIL
  • Adrian Câzu - director Dezvoltare și acționar Benvenuti
  • Carmen Ravon - head of retail leasing CBRE
  • Șerban Radu - CEO Cărturești

În cadrul conferinței vom aborda teme precum:

  • efectele și implicațiile pandemiei de Covid-19 asupra retailul non-alimentar;
  • principalele probleme cu care se confruntă jucătorii din industrie;
  • abordarea partenerilor implicați în relațiile comerciale;
  • aspectele legale ale parteneriatelor în industria de retail non-alimentar,
  • dezbaterea propunerilor pentru distribuirea echitabilă a costurilor economiceîn vederea garantării unei distribuiri echitabile a costurilor economice generate de pandemia Covid-19,
  • soluții și strategii necesare pentru redresarea industriei,
  • intervenția autorităților și măsurile propuse pentru a se evita colapsul industriei de retail non-alimentar românești.

Partenerii conferinței retailArena Sessions "Retailul non-alimentar, încotro?" sunt Organizația Patronală a Retailerilor din România (RORETAIL) și Predețeanu & Partners. Participarea este GRATUITĂ și vă puteți înscrie AICI.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Conferință online retailArena Sessions: Retailul non-alimentar, încotro? Impactul COVID-19 asupra industriei, provocările reluării activității și soluții posibile - marți, 5 mai, ora 12:00