Lectură de 2 minute

19 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Cometex, divizia de dezvoltare imobiliară a Altex, va inaugura un parc de retail cu 4 milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cometex anunță deschiderea unui nou parc de retail, aducând branduri recunoscute precum Altex, Animax, Deichmann și Kik, în orașul turistic Vatra Dornei. Cu o suprafață comercială totală de peste 2.500 mp și o investiție de peste 4 milioane de euro, noua destinație de shopping se va deschide oficial pe 27 iulie într-o locație centrală, făcând parte dintr-un proiect de retail care se alătură ancorei de alimentație Kaufland, cu parcări interconectate. 

Sursa foto: Cometex/ Altex

Retail Park Vatra Dornei propune o nouă experiență de cumpărături pentru locuitorii orașului Vatra Dornei și împrejumiri. Amplasat într-o locație strategică și accesibilă, pe Strada 22 Decembrie Nr. 22C, acesta oferă un total de 61 de locuri de parcare, inclusiv trei locuri special amenajate pentru mașinile electrice.

Noul proiect de retail a fost creat cu obiectivul clar de protecție a mediului înconjurător. Acesta include instalarea de panouri fotovoltaice și stații de încărcare pentru mașini electrice, precum și implementarea de sisteme de iluminat inteligente, cu un consum redus de energie. Prin intermediul acestor soluții tehnice avansate, compania are posibilitatea de a reduce consumul de energie convențională, obținând astfel un nivel ridicat de eficiență energetică și sporindu-și competitivitatea pe piață. Aceste măsuri fac parte dintr-un angajament puternic față de sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu.

În următorii doi ani, planul de extindere al companiei Cometex cuprinde mai multe proiecte de retail, ce depășesc 200.000 mp de suprafață închiriabilă. Prin intermediul acestor proiecte, Cometex își consolidează prezența în industria retail și își lărgește portofoliul de spații comerciale, oferind o gamă variată de opțiuni pentru retaileri și consumatori.

Compania COMETEX, parte a grupului Altex, are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potential de creștere și sustenabilitate.

Partenerii de retail din proiectele COMETEX este alcătuit din branduri cunoscute la nivel national și international, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Kaufland, Takko, Pepco, JYSK, Sinsay, Sportisimo, Deichmann, Noriel, KIK, Martes Sport, DM, Zoocenter/Zoomania, CCC, Animax, Media Galaxy.

În prezent, portofoliul COMETEX cuprinde:

  • 9 parcuri de retail în Giurgiu, Slatina, Satu Mare, Deva, Huși, Brașov, Turnu Măgurele, Dej și Vatra Dornei.
  • 20 unități de tip ”stand alone” Altex și Media Galaxy în Orhideea București, IrisTitan București, Arad, Bistrița, Brăila, Craiova, Brasov, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Suceava, Timișoara, Lugoj, Chiajna, Reșița, Baia Mare, Mediaș, Turda, Câmpina și Caransebeș.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cometex, divizia de dezvoltare imobiliară a Altex, va inaugura un parc de retail cu 4 milioane de euro