Lectură de un minut

03 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Lanțul Harry Potter se extinde în Olanda prin deschiderea unui nou magazin

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Harry Potter sau Magazinul Vrăjitorilor, un lanț belgian dedicat lumii magice a lui Harry Potter și a prietenilor săi, încearcă să se extindă în Olanda. Luna viitoare, un prim magazin din Kortrijk ar trebui să aducă colecția Harry Potter, potrivit Retail Detail.

Magazinul Vrăjitorilor vinde obiecte precum baghete, ținute cosplay și pulovere în tema Harry Potter. Chiar și la zece ani după lansarea celui de-al optulea și ultimul film Harry Potter, franciza este încă extrem de populară, a declarat proprietarul Marie Durnez.

Fanii originali le arată acum copiiilor universul Harry Potter. Întrucât am văzut o mulțime de belgieni de limbă olandeză venind la magazinele noastre din Valonia, am decis să ne extindem în nord”, explică Durnez succesul durabil al seriei.

Cu toate acestea, ambiția lui Durnez nu se limitează la magazinul din Kortrijk și intenționează să deschidă nu mai puțin de șase magazine pe piața olandeză. Trei magazine ar urma să se deschidă în Belgia, în Anvers, Bruges și Gent și două în Olanda, în Amsterdam și Rotterdam.

În mod surprinzător, după tot acest timp există încă un singur magazin „oficial” Harry Potter în întreaga lume - și a fost deschis doar acum două luni, la New York.

Magazinul Harry Potter din New York, care se întinde pe trei etaje, este construit pe baza a aproximativ 15 teme diferite din lumea magiei. În total, magazinul are peste 100 de figurine decorative din faimoasa serie. Deschiderea magazinului ar fi trebuit să aibă loc în 2020, însă pandemia de coronavirus a făcut acest lucru imposibil.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lanțul Harry Potter se extinde în Olanda prin deschiderea unui nou magazin