Colecția Harry Potter la Pepco România: ce produse sunt și cât costă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Pepco lansează colecția de haine pentru copii Harry Potter, inspirată de seria renumită în întreaga lume. Oferta este valabilă în perioada 19 – 25 august 2021 sau până la epuizarea stocurilor disponibile, în magazinele fizice și în magazinul online. 

Colecția Harry Potter vine atât cu haine pentru bebeluși, cât și cu haine pentru copii cu vârsta de până la 12-14 ani și cuprinde bluze din bumbac pentru fete și băieți cu prețuri începând de la 10 lei, hanorace la 21 de lei, colanți la prețul de 10 lei, pantaloni pentru fete și băieți, compleuri pentru bebeluși cu prețuri între 27 și 32 de lei și seturi de lenjerie, șosete cu prețuri începând de la 8 lei și pijamale și cămăși de noapte cu prețuri începând de la 20 de lei.

Noua colecție cuprinde și încălțăminte pentru bebeluși de la 21 de lei, dar și lenjerii de pat cu prețuri între 30 și 55 de lei. Colecția Harry Potter din magazinele Pepco România vine și cu rechizite pentru noul an școlar cu prețuri începând de la 10 lei, căni cu faimoasa serie la 16 lei și jocuri pentru copii la 21 de lei. În plus, colecția aduce și o serie de bijuterii pentru fetițe.

Discounterul polonez de modă Pepco, prezent în România cu 329 de magazine - potrivit datelor de pe propriul site-, este singurul retailer de fashion care a depășit pragul de afaceri de 1 miliard de lei, raportând un profit în creștere și angajând 352 de salariați în anul care a trecut. Pepco și-a păstrat și în 2020 poziția de lider al pieței de fashion locale, cu produsele sale la prețuri mici. Retailerul a avut o cifră de afaceri de aproximativ 1,4 miliarde de lei în 2020 și un profit net de aproximativ 135 de milioane de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colecția Harry Potter la Pepco România: ce produse sunt și cât costă