Lectură de un minut

17 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Coca-Cola își marchează teritoriul în industria alcoolului. Producătorul va lansa un nou cocktail 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Băutorii de Absolut Vodka și de limonadă vor putea în curând să își savureze cocktailul preferat dintr-o doză, după ce producătorii de băuturi Pernod Ricard și Coca-Cola au convenit asupra unei versiuni preamestecate din această băutură spirtoasă combinată cu Sprite.

Sursa foto: Unsplash

Francezii de la Pernod și Coca-Cola au declarat că cocktailul la doză Absolut & Sprite va fi lansat pe anumite piețe europene, inclusiv în Marea Britanie, Olanda și Spania, de la începutul anului 2024, notează ESM.

Cele mai cunoscute branduri

Ambalajele vor prezenta două dintre cele mai recunoscute mărci comerciale din lume, au declarat companiile.

Producătorii de băuturi răcoritoare, precum Coca-Cola, care a lansat anul trecut un parteneriat cu whisky-ul Jack Daniel's, s-au extins și mai mult în domeniul alcoolului.

Producătorii de băuturi spirtoase, între timp, caută, de asemenea, să profite de o categorie a cărei valoare se preconizează că va crește cu 11,6 miliarde de dolari între 2022 și 2026, potrivit estimărilor făcute anul trecut de IWSR, companie de monitorizare a industriei.

Produsul va include simboluri clare de responsabilitate care vor preciza că băutura trebuie savurată doar de consumatorii care au vârsta legală pentru consumul de alcool. Absolut & Sprite ready-to-drink va adera la practicile de marketing responsabil, a adăugat gigantul cola.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coca-Cola își marchează teritoriul în industria alcoolului. Producătorul va lansa un nou cocktail