Lectură de un minut

19 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Coca-Cola HBC va lansa Costa Coffee pe mai multe piete in 2020

Abonează-te pe  

Coca-Cola HBC – unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai Coca-Cola din lume – intentioneaza sa lanseze Costa Coffee in cel putin 10 dintre cele 28 de piete unde este prezenta, incluzand Romania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Polonia, Rusia si Elvetia. Lansarea se va adresa unei categorii variate de consumatori si de clienti, precum si nevoilor acestora de consum, intr-o multitudine de canale comerciale, in concordanta cu viziunea Coca-Cola HBC de a fi partenerul pentru bauturi 24/7.

Este o veste fantastica, care ne va ajuta sa construim o valoare certa pentru clientii nostri si pentru noi in cadrul parteneriatelor noastre. Includerea unui brand atat de puternic, asa cum este Costa Coffee, in portofoliul nostru ne va permite sa abordam mai multe ocazii de consum, sa ne consolidam parteneriatele cu clientii pe toate canalele si sa ne intarim abilitatea de a adresa fiecare moment de-a lungul unei zile in care exista ocazii de consum. Infrastructura noastra bine pusa la punct, alaturi de procesele si capabilitatile noastre in categoria cafelei ne permit sa lansam in forta aceasta oportunitate excelenta”, a declarat Zoran Bogdanovic, CEO al Grupului Coca-Cola HBC.

Compania Coca-Cola a achizitionat Costa Coffee in ianuarie 2019 si a accelerat consolidarea business-ului, concentrandu-se pe expansiunea in zona de vending si produse ready-to-drink. Costa Coffee este liderul companiilor de cafea in Marea Britanie si are o prezenta puternica in Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si Africa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coca-Cola HBC va lansa Costa Coffee pe mai multe piete in 2020