Lectură de 2 minute

12 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Coca-Cola a investit peste 240 de milioane de euro în ultimii 30 de ani, în România

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Sistemul Coca-Cola a investit în ultimii 30 de ani peste 240 milioane euro în operațiunile sale. Anual, cele două companii investesc împreună peste 1 milion de euro în proiecte pentru comunitate, implementate alături de mediul non-guvernamental.

Sistemul Coca-Cola România produce anual peste 1,2 miliarde de litri de băuturi, are peste 1.500 de oameni în echipa locală și susține peste 25.700 de locuri de muncă, pe întregul lanț de valoare.

Alături de partenerii locali, Sistemul Coca-Cola a ajuns să genereze, alături de toți partenerii implicați în activitatea sa, o valoare adăugată de peste 570 milioane de euro anual, cu contribuții la bugetul de stat de peste 245 de milioane de euro, conform datelor din cel mai recent studiu de impact socio-economic a Sistemului Coca-Cola în România.

Sistemului Coca-Cola în România are în prezent trei fabrici în România.

Noua campanie de brand poartă denumirea ”Gustul original al Optimismului – Savurează-l mereu”.

Coca-Cola este o companie care oferă produse în peste 200 de țări și teritorii. Alături de mărcile Coca-Cola, portofoliul mai include Sprite, Fanta și alte băuturi răcoritoare, cărora li se adaugă categoriile de apă, băuturi pentru sportivi, cafea și ceaiuri, dar și băuturi nutriționale, sucuri, lapte și băuturi pe bază de plante. Pe plan local, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola - compania activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 28 de țări, deservind peste 600 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă largă de băuturi răcoritoare, printre care băuturi carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea.

Citeste si:
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coca-Cola a investit peste 240 de milioane de euro în ultimii 30 de ani, în România