Lectură de un minut

20 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Când se deschide primul magazin Modivo și epantofi.ro din România: va fi un magazin foarte atipic

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul CCC, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de încălțăminte din regiune, urmează să deschidă primul său magazin fizic din România în care clienții vor avea acces la produsele vândute momentan doar online, pe Modivo.ro și ePantofi. Prezentă la evenimentul E-innovation - Alternative Methods to Grow in E-commerce, powered by PayPo, Marinela Neacșu, Marketing Manager România pentru Modivo, a oferit o serie de detalii despre deschiderea magazinului și formatul despre care spune că este unul „atipic”.

Sursa foto: unsplash.com

Modivo este prezent în 20 de țări, unde are peste 33 de magazine fizice, iar o nouă locație, care va fi și prima din România, va fi deschisă de către retailer la finalul lunii noiembrie în Mega Mall.

”Vom deschide magazinul pe 29 noiembrie, vorbim despre o locație atipică(...) Magazinele noastre sunt împărțite ergonomic într-un spațiu generos de probare a pantofilor și nu sunt tradiționale deoarece nu avem haine și pantofi expuși. Toate comenzile se fac prin intermediul unor tablete”, explică Marinela Neacșu.

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Când se deschide primul magazin Modivo și epantofi.ro din România: va fi un magazin foarte atipic