Lectură de 2 minute

26 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Clienții Auchan vor putea comanda de acum și prin Bringo 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bringo, platforma românească specializată în cumpărături online personalizate și livrare la domiciliu, și Auchan, unul dintre cei mai mari retaileri din România, devin parteneri cu scopul extinderii opțiunilor pentru cumpărături online. Începând cu luna septembrie, peste 30.000 de produse alimentare și non-alimentare din magazinele Auchan pot fi comandate online prin platforma Bringo

 

Sursa foto: Shutterstock

Astfel, utilizatorii Bringo au la dispoziție peste 30.000 de produse din magazinele fizice Auchan, atât produse alimentare din categorii precum fructe și legume proaspete, carne, lactate, produse de băcănie și patiserie, cât și produse non-alimentare, de la electrocasnice și articole de îngrijire a casei sau grădinii, până la hrană și produse pentru animalele de companie.

De asemenea, membrii MyCLUB Auchan își pot conecta cu ușurință cardul de fidelitate în aplicația Bringo pentru a avea acces la numeroase avantaje și beneficii la cumpărături.

În acest moment serviciul Bringo de livrare din Auchan este disponibil în cele 8 hipermarketuri din București (Titan, Militari, Crângași, Drumul Taberei, Berceni, Cotroceni, Pallady și Vitan), iar în perioada următoarea vor fi adăugate în Bringo toate hipermarketurile Auchan din țară.

Parteneriatul reprezintă obiectivul comun al acelor două companii de a veni în întâmpinarea consumatorilor și a noilor tendințe ale comportamentului de cumpărare. În acest sens, inițiativa se traduce prin:

  • disponibilitatea unui număr tot mai mare de opțiuni privind magazinele de unde clienții își pot efectua cumpărăturile online, în funcție de necesități și proximitate;
  • accesul la mai multe magazine dintr-o singură aplicație;
  • diversitatea produselor și a ofertelor, aceeași ca în magazinele fizice;
  • mai multe opțiuni de livrare în funcție de preferințele clienților.

Disponibilitatea magazinelor Auchan pentru utilizatorii Bringo se adaugă unei liste importante de beneficii pe care platforma le oferă deja, de la personal shopper-ul care oferă asistență personalizată de-a lungul întregului traseu al comenzii, până la oferte de la producători locali, mai multe opțiuni de livrare, și garanția primirii banilor înapoi în cazul în care clienții sunt nemulțumiți de starea produselor din categoria fresh.

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie - de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 300 de magazine partenere - în total, peste 90 000 de produse cu mai multe opțiuni de livrare: în 30 sau 90 minute, livrare planificată în aceeași zi sau serviciul Click&Collect.

Auchan România are în portofoliu peste 420 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 382 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 370 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan oferă locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale largi game de produse.

Citeste si:
evoMAG extinde rețeaua de lockere și estimează o creștere cu 40% a comenzilor livrate la easybox
evoMAG extinde rețeaua de lockere și estimează o creștere cu 40% a comenzilor livrate la easybox

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Clienții Auchan vor putea comanda de acum și prin Bringo