Lectură de un minut

07 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Schimbare în conducerea Macromex: Claudiu Fuiorea este noul Chief Financial Officer

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Macromex, companie activă în industria alimentară pe segmentul de produse cu temperatură controlată, deținătorul brandurilor Edenia, La Strada și Corso, anunță numirea lui Claudiu Fuiorea în funcția de Chief Financial Officer.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Claudiu Fuiorea a ocupat funcții atât pe plan național, cât și internațional, în companii precum Mondelez International (Kraft Foods) și Ursus Breweries România, Asahi Group (fosta SAB Miller), unde a avut până de curând rolul de vicepreședinte Financiar.

“Mă alătur cu bucurie echipei Macromex, o companie ale cărei branduri și produse ajung în foarte multe gospodării din România. Mă simt onorat să fac parte dintr-o echipă de specialiști care, de mai bine de un sfert de secol, au creat și dezvoltat branduri de calitate pentru un stil de viață sănătos. Sunt pregătit să răspund rapid provocărilor și încrezător că, împreună cu noii mei colegi, vom construi mai departe povestea de succes a unuia din liderii industriei alimentare din România”, a declarat Claudiu Fuiorea, CFO Macromex.

“Venirea lui Claudiu Fuiorea în echipa Macromex este un pas înainte în ceea ce privește strategia companiei pentru următorii ani”, a spus și Albert Davidoglu, CEO Macromex.

Macromex este o companie cu capital 100% românesc, activă în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate. Macromex a dezvoltat mai multe mărci pe piața din România, printre care brandurile proprii: Edenia, Corso, La Strada, Azuris, Casa Gruia și mărci partenere, printre care: Philadelphia, Paula, Inedit, Akadia, Leerdammer, Babybel, La vache qui rit, Mars ice cream, Haagen Dazs, Alpro înghețata.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbare în conducerea Macromex: Claudiu Fuiorea este noul Chief Financial Officer