Lectură de 4 minute

14 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Classic Luxury Cars, expoziție de mașini clasice de lux la Mega Mall: ce modele vor fi prezente

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Între 8 și 23 iulie, pasionații de mașini de epocă sunt invitați să descopere o colecție de 14 autovehicule remarcabile în cadrul expoziției „Mașini clasice de lux” din Mega Mall. Vizitatorii vor putea participa la tururi organizate de Alin Ionescu (Mașinistul) și Dan Scarlat, în fiecare weekend. Toți participanții la tururile ghidate vor fi înscriși automat la tombola săptămânală cu premii în vouchere pentru servicii auto.
 

Sursa foto: Mega Mall

Pasionații de automobile vor putea admira și explora detaliile acestor opere de artă pe patru roți, printre care se numără:

  • Rolls-Royce Silver Cloud Empress Line (1958)
  • Rolls-Royce Silver Spur (1989)
  • Rolls-Royce Silver Shadow (1974)
  • Jaguar XJ-C (1977)
  • Jaguar XJ6 (1985)
  • Mercedes-Benz 280 SE 4.5 (1972)
  • Daimler DS420 (1970)
  • Citroen SM (1971)
  • Citroen DS (1970)
  • BMW 750iL (1986)
  • BMW 2000cs (1968)
  • FIAT 1800 (1967)
  • Mercedes-Benz S600 Long (1995)
  • Mercedes-Benz CL 600 (1997)

Cap de afiș este o bijuterie a eleganței și luxului în lumea automobilelor clasice, un Rolls-Royce, model Silver Cloud Empress Line, fabricat în anul 1958. Cu un design iconic și o prezență impunătoare, acest model reprezintă esența rafinamentului britanic. Caracterizat de linii fluide și curbe elegante, acesta atrage privirile și emană o aură distinctă de prestigiu și exclusivitate.

Rolls-Royce Silver Cloud Empress Line este un simbol al eleganței atemporale și al statutului deosebit. Fie că este admirat într-o expoziție de mașini clasice sau străbate străzile, acest automobil de colecție păstrează farmecul și prestigiul său nealterate. Cu fiecare detaliu atent finisat și sofisticat, Silver Cloud Empress Line este o mărturie a excelenței în designul auto și a moștenirii legendare a mărcii Rolls-Royce.

Tururi ghidate în fiecare weekend

Alin Ionescu va organiza, împreună cu invitatul său special Dan Scarlat, redactor-șef TopGear România, tururi ghidate în cadrul cărora participanții pot afla mai multe despre istoria autoturismelor expuse. Tururile vor fi desfășurate în fiecare weekend, din oră în oră, în intervalul 15.00-19.00. Fiecare tur va porni din fața magazinului Peek&Clopenburg de la nivelul 1 al centrului comercial.

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă prin intermediul unui mesaj privat pe paginile de Facebook și Instagram ale Mașinistului și aplicației SPOT.

Mega Mall București este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate de restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de TrickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele, o bază sportivă multisport, deschisă la ultimul nivel al parcării centrului comercial, nivelul 2B, cu acees direct pe speed ramp din Bulevardul Pierre de Coubertin.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Bigotti, Adidas, Nike, JD Sports, Foot Locker, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Hervis, ECCO, HUMANIC, Benvenuti, Sportisimo, Intersport, MAC, Aldo, B&B Collection, Kultho sau iStyle. Oferta de foodcourt cuprinde cafenele precum Manufaktura și, din 2017, restaurante ca Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu biliard și bowling. Tot la Mega Mall Bucuresti au fost deschise primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz și Burger King din România. În decembrie 2019, a fost inaugurată cafeneaua-concept Starbucks, amenajată sub formă de insulă. Începând cu noiembrie 2022, vizitatorii Mega Mall București pot descoperi primul magazin fizic epantofi.ro la parter cu zonă Modivo la nivelul 1.

Citeste si:
Valentine's sau Dragobete? Ce reduceri și promoții au pregătit retailerii din malluri în perioada 14-24 februarie
Valentine's sau Dragobete? Ce reduceri și promoții au pregătit retailerii din malluri în perioada 14-24 februarie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Classic Luxury Cars, expoziție de mașini clasice de lux la Mega Mall: ce modele vor fi prezente