Lectură de un minut

10 Jul 2019 - Știri și Noutăți

City Grill deschide Pravalia lui Manuc, o bacanie cu produse traditionale romanesti

Abonează-te pe  

Bacania, deschisa in inima Capitalei, isi asteapta musteriii cu gemuri si dulceturi, zacusca, dar si vinuri, mezeluri si branzeturi. Spatiul deschis in continuarea Hanului lui Manuc invita si la degustare, dispunand de 45 de locuri.

Pravalia lui Manuc, cel mai nou spatiu al Grupului City Grill, aduce in centrul Capitalei produse traditionale romanesti. Bacania, care se afla in continuarea restaurantului cu acelasi nume, emblematic pentru Bucuresti, este destinata atat clientilor Hanului, cat si tuturor celor aflati in cautarea de produse traditionale romanesti, preparate dupa retete vechi.

"Spatiul devenit disponibil in continuarea Hanului este prea mic pentru a ne gandi sa extindem restaurantul. Tocmai de aceea, stiind foarte bine ca zona era cunoscuta in perioada interbelica pentru varietatea de pravalii, ne-am lasati inspirati de acest lucru si am decis sa deschidem o bacanie, o pravalie – replica a acelor vremuri. In contextul in care traficul de turisti la Hanu’ lui Manuc in sezon este foarte mare, fiind considerat un punct de atractie al Capitalei, pravalia vine ca o continuare fireasca, oferind o mostra de produse traditionale romanesti, un suvenir care intregeste experienta culturii noastre", a precizat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.
Pravalia dispune de o suprafata totala de 103 metri patrati, pe trei nivele – parter, etaj si supanta, iar investitia totala in amenajarea acestuia a fost de aproximativ 80.000 de euro.
Pravalia lui Manuc functioneaza ca o bacanie, comercializand gemuri si dulceturi, mezeluri si branzeturi, sortimente variate de zacusca, vinuri si alte produse alcoolice, toate realizate dupa retete romanesti vechi, astfel incat gustul sa ramana autentic. De asemenea, pentru clientii locali, in urmatoarea perioada produsele din oferta pravaliei vor fi disponibile si pe platformele de livrare unde se afla deja Hanu’ lui Manuc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  City Grill deschide Pravalia lui Manuc, o bacanie cu produse traditionale romanesti