Lectură de un minut

03 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Cine a cumpărat brandul falimentat Camaïeu și care sunt planurile pentru acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul francez de modă Celio dorește să revigoreze brandul de îmbrăcăminte falimentat Camaïeu: a cumpărat drepturile de marcă pentru 1,8 milioane de euro la o licitație de faliment.

Sursa foto: Shutterstock.com

Pentru lanțul francez de modă Camaïeu, cortina a căzut în sfârșit la sfârșitul lunii septembrie: retailerul a intrat în lichidare judiciară, ceea ce înseamnă că 2.600 angajați și-au pierdut locul de muncă și toate magazinele s-au închis. Cu toate acestea, este posibil ca acum numele mărcii să reapară în curând, scrie Retail Detail.

Marca de îmbrăcăminte pentru bărbați Celio a cumpărat acum logo-ul, numele mărcilor și numele de domenii ale Camaïeu și Camaieu (fără umlaut) la o licitație din Lille.

Sébastien Bismuth, CEO-ul Celio, spune că vrea să revigoreze brandul după faliment, iar antreprenorul se gândește chiar la noi magazine.

„Este un brand cu valoare, care a fost lider în domeniul îmbrăcămintei pentru femei în Franța de zeci de ani. Cu toate acestea, „marca valoroasă” a lăsat o datorie uriașă de 240 de milioane de euro. Peste 500 de magazine au fost închise. Sindicatele, însă, cred că brandul are șanse să-și revină sub Celio”, a spus Bismuth pentru La Libre Eco

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cine a cumpărat brandul falimentat Camaïeu și care sunt planurile pentru acesta