Lectură de un minut

23 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Chef Quique Dacosta, decorat cu trei stele Michelin, vine în România pentru 3 zile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Singureni Manor Equestrian Retreat va găzdui începând cu 31 martie un eveniment extraordinar de trei zile, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, trei stele Michelin. Gazdele evenimentului vor fi chef Alexandru Dumitru și echipa La Hambar.

Sursa foto: Papo Waisman/ Singureni Manor Equestrian Retreat

Oaspeții restaurantul La Hambar vor avea șansa de a testa preparatele de excepție pregătite de către Quique Dacosta. Acesta a primit cea mai înaltă distincție din partea Ghidului Michelin - trei stele acordate pentru Restaurantul Quique Dacosta. În ultimii ani, Restaurantul Quique Dacosta a fost inclus în lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de către prestigioasa revistă "The Restaurant".

Astăzi Dacosta este cunoscut în întreaga lume pentru expresia sa artistică culinară. În creațiile sale încorporează cultura și gusturile spaniole, adăugând excelența, inovația și tradiția.

Chef-ul, recent distins cu Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase și numit de către Academia Regală de Gastronomie cel mai bun restaurator spaniol, a transformat Quique Dacosta Restaurant într-o adevărată Mecca pentru ”Haute Cuisine”.

În timpul evenimentului de la Singureni Manor, cei doi bucătari și echipele lor vor pregăti un meniu de degustare creat special pentru această ocazie. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu vinuri fine, selectate cu grijă de către somelierul lui Quique Dacosta, din colecția de vinuri din La Hambar.

Oaspeții vor avea ocazia de a se răsfăța cu un meniu de degustare cu mai multe feluri, fiecare fel de mâncare fiind realizat cu cele mai bune ingrediente și cu atenție sporită la detalii.

Experiența culinară costă 1.800 Ron/per persoană și oferă șansa de a explora gastronomia de ultimă oră a lui Quique Dacosta.

Biletele sunt limitate la doar 126 de oaspeți și rezervările se pot face online.

Citeste si:
Mastercard și BRD lansează noi beneficii pentru posesorii de carduri Premium
Mastercard și BRD lansează noi beneficii pentru posesorii de carduri Premium

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Chef Quique Dacosta, decorat cu trei stele Michelin, vine în România pentru 3 zile