Lectură de un minut

06 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Chanel a închiriat un nou spațiu pentru produsele sale, cel mai mare contract de la pandemie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Chanel a închiriat un magazin cu două etaje în zona comercială principală din Hong Kong, Causeway Bay, semnând unul dintre cele mai mari contracte de închiriere de la pandemie.

Sursa foto: unsplash.com

Brandul de lux s-a angajat să închirieze pe trei ani spațiul de la parterul clădirii Capitol Center, începând de la jumătatea lunii mai. Înregistrările nu au arătat suma chiriei, dar Ming Pao a raportat că Chanel a fost de acord să plătească mai mult de 3 milioane de dolari HK (383.000 de dolari) pe lună, scrie BusinessofFashion.

Spațiul, aflat chiar în fața unei stații de metrou, are o fațadă mare, ceea ce îl face unul dintre cele mai emblematice locuri din ceea ce a fost cândva cea mai scumpă stradă comercială din lume. Retailerii Forever 21 și Victoria’s Secret au fost chiriașii de dinainte de pandemie.

Hong Kong-ul vede o revenire a turiștilor după ce restricțiile de călătorie au fost ridicate la începutul acestui an. Numărul de vizitatori a crescut de la mai puțin de un milion în ianuarie la aproape trei milioane în aprilie, potrivit Consiliului de Turism din Hong Kong. Vânzările din aprilie, spre exemplu, au atins 92% din nivelul din 2019 în aceeași perioadă.

În timp ce brandurile de lux globale s-au reorientat în ceea ce privește Hong-Kong-ul, pe fondul semnelor că cei care cheltuiesc din China vor face din ce în ce mai mult cumpărături pe plan intern, reducerile mari pe cea mai scumpă piață imobiliară din lume au condus la o oportunitate rară de a câștiga vitrine mari din oraș.

În ceea ce privește Chanel, compania se extinde, dublându-și spațiul de birouri pentru sediul său din Londra.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Chanel a închiriat un nou spațiu pentru produsele sale, cel mai mare contract de la pandemie