Lectură de un minut

21 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Cesarom lansează 150 noi modele de plăci de gresie și faianță în 2022

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului Cesarom, producător local de plăci ceramice, anunță pentru 2022 lansarea a 150 de noi modele de plăci de gresie și faianță, noi linii de produse care completează gama.

Piatra tip calacatta, lemnul și cimentul sunt direcțiile către care se îndreaptă opțiunile românilor anul acesta. Finisajele naturale, texturile organice, tonurile neutre, plăcile ceramice cu modele 3D, mozaicurile și combinațiile originale de texturi, se numără printre ideile decorative care vor marca parcursul anului 2022.

Potrivit companiei, în domeniul amenajărilor interioare, anul acesta se vor evidenția plăcile ceramice de dimensiuni mari. Colecțiile Cesarom 2022 urmează trendurile internaționale, având surse de inspirație elementele naturale precum marmura, piatra, lemnul și chiar cimentul.

Cele 150 de modele noi de plăci de gresie și faianță Cesarom, alături de cele deja existente în portofoliul companiei sunt disponibile în rețelele distribuitorilor specializați din toată țara, în rețelele de bricolaj precum Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, dar și în magazinele proprii din Cluj-Napoca și București.

Cesarom produce in fabrica Sanex din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, producător european de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, Sanex comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cesarom lansează 150 noi modele de plăci de gresie și faianță în 2022