Lectură de un minut

02 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Centrul Militari Shopping Center vandut de Atrium

Abonează-te pe  

Vanzarea centrului comercial de pe Iuliu Maniu, din cartierul Militari, a fost anuntata de Atrium European Real Estate. Acesta a fost cumparat de MAS Real Estate, tranzactia ajungand la 95 de milioane de euro, noteaza wall-street.ro.

 

Decizia de vanzare a singurului centru comercial detinut de Atrium European Real Estate pe piata romaneasca, la 14 ani de la deschidere, este parte din strategia grupului pentru a-si rebalansa portofoliul.

Grupul Atrium European Real Estate a fost reprezentat in aceasta tranzactie de catre compania de consultanta imobiliara JLL, iar cumparatorul este MAS Real Estate, fond de investitii asociat cu Prime Kapital, companie fondata de Martin Slabbert si Victor Semionov, fosti oficiali ai fondului de investitii sud-african NEPI.

Asocierea dintre cele doua entitati se numeste PKM Investments si are in derulare proiecte de retail care includ ”un mall super-regional, doua mall-uri regionale dominante si 11 «value centres» ancorate de Carrefour sau Kaufland, cu o prezenta mare a retailerilor internationali”.

Complexul are deschise 52 de magazine si dispune de 2.492 de locuri de parcare. Principalii retaileri care functioneaza in centru sunt Auchan, Praktiker, Decathlon, World Class, C&A, H&M, New Yorker, Altex, Hervis, LC Waikiki si Takko.

Citeste mai multe aici.

Sursa foto: facebook Militari Shopping

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Centrul Militari Shopping Center vandut de Atrium