Lectură de un minut

27 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Cellini lansează un nou brand exclusivist de bijuterii în portofoliu, Henri Maillardet

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Cellini adaugă în portofoliul de pe piața autohtonă brandul elvețian de bijuterii exclusiviste cu diamante și pietre prețioase Henri Maillardet.

Sub sloganul „Return to Exclusivity”, Henri Maillardet aduce pe piața din România colecții de Design Jewellery și High Jewellery. Bijuteriile sunt lucrate manual în aur alb, galben și roz de 18K și decorate cu pietre prețioase: diamante, safire, rubine, smaralde și tanzanite. Colecțiile sunt realizate în serie limitată.

Colecția de bijuterii se regăsește în magazinul Cellini Boutique Băneasa București și online.

Henri Maillardet (1745 - 1830) este un artist elvețian de avangardă care a inspirat brandul, a stabilit un nou nivel de așteptări în secolul al XVIII-lea în mecanică, orologerie și artă. Inventator al automatoane - primele mecanisme care deschideau calea roboticii moderne - Henri Maillardet este cel care a construit The Juvenile Artist, un automaton cu capacitatea de a reproduce în scris trei poezii ale epocii și patru desene.

Cellini este o rețea de magazine de bijuterii și ceasuri. Cellini este partenerul exclusiv în România al unor mărci de bijuterii, precum Fabergé, Damiani, Casato, Leo Pizzo, Meister, Bigli, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Insieme, Dogma, la care se adaugă mărcile de ceasuri Breitling, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, TAG Heuer, Zenith, Tissot, Swatch si altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cellini lansează un nou brand exclusivist de bijuterii în portofoliu, Henri Maillardet