Lectură de un minut

11 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Cel mai mare showroom de provincie, deschis de eMAG la Timisoara

Maine, 12 octombrie, eMAG va deschide cel mai mare showroom din provincie, la Timisoara. Acesta va avea aproape 900 de metri patrati si este situat pe bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 2-5 si continua strategia de extindere in offline la nivel national, arata wall-street.ro.

Astfel, Timisoara devine al doilea oras, dupa Bucuresti, unde sunt deschise cate doua showroom-uri de retailerul eMAG. Noua unitate offline este a treia inaugurata de companie in acest an. In 2017 s-au mai deschis cate un showroom in Capitala si in Sibiu.

emag showtoom timisoara

Citeste si:
eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști pentru clienți, fără adaos comercial, la prețul de 3 lei 

Aceeasi sursa, wall-street.ro, l-a citat pe Sorin Dinu, retail director eMAG: „Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piata bunurilor de larg consum, ne dorim sa venim si mai aproape de clientii nostri din vestul tarii, intr-una din cele mai populate zone ale Timisoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a orasului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, in aproape 900 de metri patrati. Estimam ca noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”.

Cu ocazia noii inaugurari, eMAG va oferi in intervalul 12-15 octombrie, in showroom-ul din Timisoara reduceri care ajung cu pana la 45% pentru mai multe categorii de articole.

Citeste si:
Cum poți vinde pe eMAG Marketplace: ce pași să urmezi ca să devii partener online

Sursa foto: facebook emag Romania

 

 

Citeste mai departe: