Lectură de un minut

11 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Cel mai mare showroom de provincie, deschis de eMAG la Timisoara

Abonează-te pe  

Maine, 12 octombrie, eMAG va deschide cel mai mare showroom din provincie, la Timisoara. Acesta va avea aproape 900 de metri patrati si este situat pe bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 2-5 si continua strategia de extindere in offline la nivel national, arata wall-street.ro.

Astfel, Timisoara devine al doilea oras, dupa Bucuresti, unde sunt deschise cate doua showroom-uri de retailerul eMAG. Noua unitate offline este a treia inaugurata de companie in acest an. In 2017 s-au mai deschis cate un showroom in Capitala si in Sibiu.

emag showtoom timisoara

Aceeasi sursa, wall-street.ro, l-a citat pe Sorin Dinu, retail director eMAG: „Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piata bunurilor de larg consum, ne dorim sa venim si mai aproape de clientii nostri din vestul tarii, intr-una din cele mai populate zone ale Timisoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a orasului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, in aproape 900 de metri patrati. Estimam ca noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”.

Cu ocazia noii inaugurari, eMAG va oferi in intervalul 12-15 octombrie, in showroom-ul din Timisoara reduceri care ajung cu pana la 45% pentru mai multe categorii de articole.

Sursa foto: facebook emag Romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cel mai mare showroom de provincie, deschis de eMAG la Timisoara