Lectură de 2 minute

28 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Cel mai mare producător de panouri solare din lume își deschide birou la București

Cristina Marin

Abonează-te pe  

LONGi, cel mai mare producător de panouri solare din lume, își deschide birou în România li anunță numirea lui Mirel Jarnea, expert în tehnologii sustenabile și soluții de eficiență energetică pentru afaceri, în echipa de management din cadrul regiunii Europa de Sud și Est.

Sursa foto: unsplash.com

Mirel Jarnea va prelua funcția de Business Development Manager, cu biroul la București, negociind vânzările regionale pentru cel mai mare producător de panouri solare la nivel global.

La Enel X, în calitate de membru al grupului pe probleme de electrificare și tranziție către tehnologii sustenabile, Mirel Jarnea a condus segmentul de e-Industries încă de la începutul anului 2018. Înainte de Enel X, timp de 11 ani, expertul a ocupat poziții de management și în vânzări în cadrul unora dintre cele mai importante firme de tehnologii pentru iluminat, de la nivel mondial.

FOTO: LONGi

Creșterea din Europa a LONGi se datorează și planului „RE-Power EU”, pe care Comisia Europeană l-a lansat cu scopul de a crește producția de energie regenerabilă a Uniunii Europene la 45% și de a dubla capacitatea solară instalată, la 600 GW până în 2030. Europa de Sud și Est a surprins deja piețele internaționale raportând, în ultimii 3 ani, o creștere puternică a utilizării energiei solare în Polonia, Ungaria și Grecia, în timp ce România își va tripla capacitatea de producție a energiei solare până în 2030, conform statisticilor SolarPower Europe.

Planurile LONGi urmăresc toate aceste evoluții, compania continuând să susțină atât sectorul serviciilor de utilități, cât și de distribuție din sudul și estul Europei, pe măsură ce serviciile din această regiune accelerează tranziția către energie regenerabilă.

Fondată în 2000, LONGi se angajează să fie cea mai importantă companie de tehnologie solară din lume, aceasta concentrându-se pe crearea de valoare pentru client, printr-o transformare completă a modului în care este folosită energia.

Citeste si:
Copiii, atrași de importanța mediului înconjurător: TOP cărți despre ecologie și sustenabilitate
Copiii, atrași de importanța mediului înconjurător: TOP cărți despre ecologie și sustenabilitate

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cel mai mare producător de panouri solare din lume își deschide birou la București