Lectură de 3 minute

19 Jul 2021 - Știri și Noutăți

CEC Bank și Mastercard lansează Pachetul Start-Up Localnicii, un produs bancar destinat business-urilor locale aflate la început de drum

Roxana Vasile

CEC Bank susține antreprenorii români și lansează, alături de Mastercard, Pachetul Start-Up Localnicii, care oferă servicii complete pentru operațiunile de zi cu zi, cu zero costuri în primul an, potrivit unui comunicat de presă.

Pachetul se adresează antreprenorilor români aflați în primul an de activitate și a fost dezvoltat pentru a ajuta micile afaceri să depășească mai ușor provocările pe care le întâlnesc la început de drum.

Un studiu pe care l-am realizat în doua parte a anului 2020 ne arăta că unul din trei români au descoperit magazine noi în comunitatea lor, iar doi din trei spuneau că vor cumpăra în continuare produse de la buticuri și magazinele locale. Așadar, semnele din partea consumatorilor sunt dintre cele mai bune. Iar Pachetul Start-Up LOCALNICII completează premisele favorabile, din perspective de business.

Obiectivul este să le oferim antreprenorilor soluțiile de care au nevoie pentru a se integra perfect în economia digitală și să încurajăm consumatorii să achiziționeze produse locale.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, country manager România și Croația, Mastercard.

Pachetul Start-up LOCALNICII vine cu un comision lunar de administrare zero în primul an de la deschiderea pachetului și oferă numeroase servicii și avantaje, precum: cont curent și cont de card în lei, cont de salarii, cont de economii, card de debit Mastercard Business, Internet și Mobile Banking și serviciul de acceptare a plăților cu cardul SmartPhone POS, care se activează la cerere și este gratuit în primul an.

Citeste si:
Ghișeul.ro își face aplicație mobile, finanțată de Mastercard și dezvoltată alături de Tremend Software Consulting

În plus, în primul an, nu se percep comisioane pentru încasări și pentru plățile în lei prin Internet Banking și Mobile Banking și clienții beneficiază de 0,1% pe an dobândă la vedere pentru toate disponibilitățile din contul curent în lei, precum și de acces la soluțiile Mastercard (Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii Tale, asigurare gratuită pentru cumpărături online și Programul Premium & Business/mymastercard.ro).

În centrul acestei inițiative se află Cutia cu Localnici, un kit de produse locale, curatoriat periodic de KANÉ Group și adresat companiilor și persoanelor fizice, cu scopul de a susține comunitatea micilor antreprenori.

În perioada decembrie 2020 - aprilie 2021 au fost realizate 6 ediții ale Cutiei cu Localnici, conținând produse de la 45 de antreprenori, care au generat pentru aceștia vânzarea a peste 25.000 de produse. Lansarea Pachetului Start-Up LOCALNICII este sincronizată cu lansarea celei de-a 7-a ediții ale Cutiei cu Localnici, care conține o nouă selecție de producători locali.

CEC Bank este o instituție financiară fondată în 1864, cu o rețea națională extinsă de peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 41,25 miliarde lei, la sfârșitul lui 2020.

Citeste si:
Studiu Mastercard: Generația Z, consumatori smart, care caută un raport bun calitate-preț și sunt dornici să cumpere online

CEC Bank oferă o gamă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți, cu servicii ce acoperă peste 210 țări și teritorii.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CEC Bank și Mastercard lansează Pachetul Start-Up Localnicii, un produs bancar destinat business-urilor locale aflate la început de drum