Artizani din toată țara vor fi prezenți la eveniment, precum:
- creatori de vinuri albe, roșii și rose de la crame boutique, inclusiv vinurile singurei podgorii din România care folosește metoda agriculturii biodinamice și se ghidează după cele 4 faze ale Lunii în procesul de producție;
- creatori de bere artizanală;
- creatori de brânzeturi proaspete și maturate care reprezintă cu cinste România la concursuri internationale de fromagerie;
- creatori de produse din carne de porc de mangalița, vită, pui, curcan & more de serie mică, preparate după metode tradiționale si rețete vechi locale care se înscriu în linia artei gastronomice;
- creatori de produse gourmet din carne de vânat;
- creatori de spirtoase certificate tradițional, unele după rețete din anul 1883;
- creatori de sosuri, uleiuri, muștaruri artizanale (unul realizat după cea mai veche rețetă atestată);
- miere naturală și produse apicole sănătoase mixate cu fructe crude - cătină, afine, zmeură, gutui, pere, vișine și petale de trandafiri printr-un proces de preparare lent, fără uscare sau fierbere;
- creatori de gemuri, dulcețuri, zacuște, murături, siropuri naturale sub amprenta rețetelor locale;
- creatori de pâine artizanală, cozonaci, cookies și dulciuri sănătoase, paste cu ouă de prepeliță;
- creatori de produse raw vegane: greencake, cheesecake cu dovleac, cozonacbites and more;
- mixuri creative de dulciuri, reinterpretări ale unor rețete tradiționale orientale, arome de cafea proaspăt prăjită pentru energii bune;
- creatori de înghețată artizanlă bio;
- creatori de condimente naturale și ceaiuri mixate atent din legume și fructe locale;
- nutriționiști care propun să schimbăm dialogul: de la a mânca pentru a controla dimensiunea și forma corpului, spre a mânca pentru bunăstare și împlinire;
- experiențe culinare speciale;
- sesiuni de degustări la standuri și povești gastronomice inedite despre valorificarea unor rețete foarte vechi.
Intrarea este liberă pentru vizitatori.
Evenimentul are loc la Hanu lui Manuc pe 8 și 9 octombrie.