Lectură de un minut

14 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Ce rochii sunt la modă vara aceasta? Descoperă tendințele pentru 2023

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Așa cum au prezis agențiile internaționale de tendințe, vara aceasta 2023 este definită de rochii în culori naturale, în contrast cu cele strălucitoare festive.

 

 

Sursa foto: Unsplash

În cazul anului 2023, rochiile de vară sunt definite de culori naturale, atemporale, contrastând cu culori strălucitoare elegante și atrăgătoare.

Paleta de culori din acest sezon are misiunea de a aduce optimism după o perioadă incertă din cauza pandemiei și a consecințelor acesteia, potrivit pinkermoda, .

Paleta de culori pentru această vară

Predomină tonurile naturale cu o notă nostalgică, acestea coexistă cu tonuri luminoase energice, precum și tricoturile în contrast cu țesăturile de înaltă calitate.

Aceste tandemuri evocă relația strânsă care există astăzi între lumea fizică și cea virtuală și dau viață unui concept interesant: natura sintetică.

Paleta de culori pentru vara 2023 conține caramel, stejar, verde laur, albastru miezul nopții, roșu rodie, lavandă digitală, roz pal, galben papaya, teracotă, portocaliu piersică, albastru cer, gri piatră, bej și alb digital.

Citeste si:
Mai mult de 60% din români găsesc haine mai ieftine online cu ajutorul inteligenței artificiale
Mai mult de 60% din români găsesc haine mai ieftine online cu ajutorul inteligenței artificiale

Cele mai frumoase imprimeuri pentru rochiile de vară

Imprimeurile domină în rândul rochiilor în această vară. În concordanță cu oda adusă naturii, apar cu precădere referințele la roci, terenuri accidentate și motive minerale.

Nu trebuie să uităm nici de florile în stilul anilor '70 și de imprimeurile abstracte care readuc în atenție cămășile de vacanță. La fel de interesante sunt și culorile cu aspect decolorat datorită efectului soarelui și grafica vintage.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce rochii sunt la modă vara aceasta? Descoperă tendințele pentru 2023