Lectură de 2 minute

22 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Ce reduceri pune la bătaie Carrefour în calitate de partener al SAGA Festival

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour România este pentru al treilea an consecutiv partener al SAGA Festival, cel mai mare festival din București, care reunește, în weekendul 23-25 iunie, peste 150 de artiști ai momentului la Romaero, Băneasa.

Sursa foto: Carrefour

În cadrul evenimentului, Carrefour este din nou furnizorul gustului autentic, o selecție de produse și preparate, toate disponibile cu 25% reducere prin platforma Act for Good.

Anul acesta, participanții la festival au parte de un traseu aromat care începe la Wine square Carrefour, o zonă dedicată unde participanții la festival se pot delecta cu o gamă variată de vinuri și cocktailuri pe bază de vin, toate parte din programul Deschidem Vinul Românesc, care adună o colecție unică de soiuri românești. Astfel, Carrefour România își continuă misiunea de a face cunoscute publicului român vinurile locale și diversitatea soiurilor românești.

La intersecția dintre savorile regionale ale vinurilor Exclusive Carrefour – Caii de la Letea Geneza, Etika Fetească Neagră sau Rhein Extra Royale – se află și aromele inconfundabile ale brânzeturilor românești maturate cu grijă de fermierii români, pe care festivalierii le vor putea degusta în zona de lounge Wine Square. Acestea fac parte din noul program Poftim Brânza Românească și își propune să sprijine producătorii locali de brânzeturi și să facă cunoscut teritoriul culinar extins dincolo de clasicele variante cu care românii au fost obișnuiți până acum.

Food trucks cu burgeri și preparate cu legume de sezon

Călătoria continuă la cele două truck-uri din zona de Food Court SAGA, unde participanții la festival se vor putea bucura de burgeri delicioși, paste, precum și de preparate cu legume de sezon din Grădina Noastră de la Vărăști.

În premieră anul acesta, Mihaela Sava (Prăjiturela) împreună cu Chef Henrik, fac echipă în realizarea unei rețete speciale care să le încarce bateriile tuturor festivalierilor – Wrap-ul cu vită Angus.

Toți participanții din festival care scanează codul Act for Good din aplicația Carrefour beneficiază de 25% reducere la oricare din produsele disponibile în Food Court-ul Carrefour din festival și la Wine square, în linie cu ofertele speciale pe care aplicația le pune săptămână de săptămână la dispoziție comunității sale de peste 1,6 milioane de utilizatori.

Citeste si:
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce reduceri pune la bătaie Carrefour în calitate de partener al SAGA Festival