Lectură de 4 minute

29 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Ce mai face Future Banking?

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Astăzi lăsăm deoparte problemele patriei și ne întoarcem în propria ogradă. De ce? Pentru că ne pregătim intens de o nouă ediție a Future Banking Summit, care are loc între 18 și 19 octombrie.

Sursa foto: InternetCorp

Future Banking Summit nu mai este doar o simplă conferință, ci s-a transformat într-un eveniment experiențial, în care conținutul, comunitatea, networkingul sunt elemente primordiale, care definesc întregul.

Tocmai din acest motiv, evenimentul se întâmplă la Brașov, la hotelul Qosmo. Am fost întrebați de ce nu la București? Pentru că nu am mai avea experiența, comunitatea.

La orice eveniment mergi în București, vorbitorii vin, își spun discursul și pleacă, participanții la fel. E un du-te-vino la unele conferințe, de zici că e sală de așteptare din Gara de Nord. Lumea e grăbită să ajungă înapoi la birou, iar de cele mai multe ori nici nu se bucură de acel timp în care vine la respectivul eveniment. Ei bine, ăsta a fost unul dintre motive pentru care ne-am dorit să oferim tuturor participanților noștri altceva. Să ne retragem în altă parte, ca să avem timp să ne bucurăm de conținut, de întâlniri.

Future Banking Summit este un eveniment fizic, dar va fi transmis și online pentru ca cei interesați să poată urmări dezbaterile. Sunt așteptați peste 40 de vorbitori, din România și din străinătate. Conferința va fi transmisă online pe canalele de socializare ale Future Banking și în platforma IC Events, soluție dezvoltată de InternetCorp.

Și am ales câteva motive, care sper eu să vă facă să luați în calcul o vizită la Brașov și la evenimentul nostru:

  • Conținut de calitate. Puteți să cercetați programul și să vedeți acolo care sunt principalele teme de discuție despre cum arată digital bankingul astăzi, care sunt tendințele, ce urmează și cum se transformă industria.
  • Vorbitori interesanți. Iată și o listă cu vorbitorii confirmați până în prezent: Csaba Bálint (BNR), Eleni Skoura (ING Bank România), Antoaneta Curteanu (UniCredit Bank), Anca Petcu (FirstBank), Bogdan Popa (Raiffeisen Bank), Mugur Podaru (CEC Bank), Dorian Petrovici (Banca Transilvania), Roxana Petria (ING Bank România), Alina Iacomi (ING Bank România ), Krzysztof Weclawowicz (Vola.ro), Alexandru Mitroi (Temenos), Ionuț Horătău (BNR), Adrian Dinculescu (Namirial România), Valentin Filip (Fortech Investments), Kostas Fiakas (Inform Lykos), Alexandra Manciulea (Filip & Company), Matei Florea (Schonherr), Vladimir Ghiță, (Fort), Bogdan Costin (McCann WorldGroup România), Florin Teleabă (Kearney), Valentina Dragomir (IDnow), Duncan McGinley (123.credit.ro), LyubomirTankishev (Evrotrust), Tal Sharon (The Israeli Fintech Association), Augustin Jianu (certME), Marina Khomenko (Creatio).
  • Networking și momente inedite. Cum spuneam, experiența este parte integrantă a conceptului nostru, pentru că vrem să ducem lucrurile mai departe, să fie acel ceva, care să placă și care să vă rămână în minte.

Uitați-vă pe site, puteți să cumpărați bilete foarte ușor și veniți la Brașov!

Future Banking Summit este un eveniment organizat de Future Banking și susținut de: ING Bank România, Mastercard, Raiffeisen Bank, InfoCert, Temenos, LexisNexis, Evotrust, First Bank, IDnow, Inform, Namirial, Fortech Investments, CEC Bank, tbi bank, Fort, 123 Credit, Creatio, Argon Solutions, UniCredit Bank, BCR, Filip & Company, certSign, Banca Transilvania, Schonherr. Evenimentul beneficiază și de sprijinul Autonom și Imod Flowers. Parteneri media: Smark, IQAds și Financial Intelligence.

Citeste si:
Înscrie-te la Factory Bootcamp - promovare, educație și posibilă finanțare
Înscrie-te la Factory Bootcamp - promovare, educație și posibilă finanțare

+

Mai am un subiect, tot din ograda proprie.

Platforma Future Banking a crescut mult în acești ani și este în continuă evoluție. Din acest motiv, pe parcursul următoarelor luni, o să vedeți și rubrici noi, materiale și analize interesante, conținut dedicat, care să vă facă să ne citiți cu plăcere și să fiți alături de noi.

O să testăm și idei noi, cum ar fi investiții, asigurări, smart money și chair o componentă de lifestyle, pentru că, nu-i așa, cu toții avem nevoie și de relaxare și de bine.

Stați liniștiți, nu ne schimbăm focusul principal, el rămâne același, sistemul financiar și tehnologia, ca parte integrantă a acestui ecosistem, însă vrem să vă oferim cât mai multe surse de inspirație, momente plăcute, unde să găsiți conținut de calitate, aprofundat, muncit, idei noi, momente de introspecție și de reflecție, doze de bucurie.

Vă mulțumim că ne citiți și că ne sunteți alături!

Editorialul a apărut în secțiunea „Nota redacției” din newsletterul Future Banking de vineri, 15 septembrie 2023. Puteți să vă abonați la newsletter din meniul principal.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce mai face Future Banking?