Lectură de 2 minute

11 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Ce blugi purtăm în 2024: C&A a prezentat noile tendințe în fabrica sa de denim

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

C&A și-a prezentat colecția primăvară/vară 2024 intitulată Finding Beauty in Chaos (Găsirea frumuseții în haos) la fabrica de denim din Mönchengladbach, Germania.

 

 

Sursa foto: Pixabay

Noua colecție se concentrează pe transformarea ocaziilor de zi cu zi în ceva modern și la modă într-un stil ready-to-wear. Cele patru teme ale sale sunt: New Icons, Raw Simplicity, Raw Simplicity, Ultimate Abundance și Cultural Exchange, notează pinkermoda.com.

  • Noi simboluri

Aici, C&A reinventează clasicele, cum ar fi logomania, și arată contrastul dintre stilul elegant și cel casual, siluetele masculine și cele feminine, cu culori de bază precum negru, alb și albastru denim.

  • Simplitate brută

Această temă reprezintă o punte între viața urbană și natură. Texturile brute, aspectul utilitar și workwear abundă în verde măsliniu închis și chartreuse strălucitor.

  • Abundență maximă

Această temă prezintă elemente florale și fructate, plisaje romantice și volane. Primăvara se simte la îndemână cu culori intense precum portocaliu ars, roz zmeură și magenta.

  • Schimb cultural

Această linie, în sfârșit, prezintă patrimoniul, meșteșugul și folclorul din întreaga lume. Look-urile sunt înfrumusețate cu imprimeuri grafice, franjuri și ciucuri.

C&A a expus în cadrul prezentării sale de modă o colecție brodată manual de către Asociația Rangsutra, o întreprindere socială indiană pentru egalitatea de gen cu care C&A colaborează. În acest fel, C&A și-a subliniat angajamentul de a sprijini femeile și artizanii din comunitățile indiene.

Participanții au putut, de asemenea, să vadă expoziția Relevanța denimului în istorie și societate, prezentată de zece studenți de la Academia Regală de Arte Frumoase din Anvers. C&A i-a sprijinit pe aceștia cu țesături din denim, pantaloni și accesorii.

Citeste si:
Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajați pentru magazinul din Timișoara
Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajați pentru magazinul din Timișoara

În prezent, C&A operează 1.300 de magazine în 17 ţări, aproape 400 de unităţi fiind în Germania. Deja două treimi din magazine au fost modernizate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce blugi purtăm în 2024: C&A a prezentat noile tendințe în fabrica sa de denim