Lectură de 3 minute

03 Nov 2020 - Știri și Noutăți

CCC va deschide un magazin în Colosseum Mall

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul polonez de încălțăminte CCC, care deține în România o rețea de 76 de magazine, va deschide spre finalul anului viitor un magazin de 800 mp în Colosseum Mall.

Magazinul va fi amenajat conform noului concept al brandului CCC, care pune accentul pe linii simple, culori neutre, finisaje în nuanțe de gri și elemente de mobilier din metal, pentru a oferi un aspect modern cu influențe industriale.

"Ne bucurăm că procesul de extindere a Centrului Comercial Colosseum prinde contur alături de parteneri de retail cu experiență vastă în domeniu, precum CCC. Proiectul nostru constituie o oportunitate inclusiv pentru retailerii care operează un număr mare de locații, deoarece vin să deservească o comunitate nouă puternică, în continuă creștere. De altfel, un alt obiectiv al nostru de business este dezvoltarea unui prim proiect rezidențial, chiar lângă Colosseum Mall“, Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall.

Începuturile grupului CCC datează din prima jumătate a anilor '90. De atunci, CCC a devenit una dintre cele mai mari companii de încălțăminte din Europa Centrală, dar și unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte la nivel european. Grupul CCC este prezent în 29 de țări și are peste 1200 de magazine la nivel mondial.

CCC a intrat pe piața românească în 2012 printr-un francizor, iar după 6 ani, compania mamă a decis să cumpere toate cele 55 de magazine disponibile în momentul achiziției, în luna aprilie 2018. În același timp, CCC a început o amplă campanie de extindere și modernizare a rețelei de magazine din România.

În 2021, Colosseum Mall va inaugura 16.500 mp de spații noi comerciale, care vor găzdui peste 60 de magazine, branduri de modă, cafenele, restaurante, locuri de joacă pentru copii, cinematograf multiplex și spații dedicate divertismentului și timpului liber.

Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum oferă un concept de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii « fashion » și sport, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, a tramvaiului 45, precum și prin cele două linii de microbuze Carrefour cu puncte de legătură în piața Chibrit și localitatea Chitila. Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Citeste si:
Polonezii de la LPP inaugurează două magazine în Colosseum Mall
Polonezii de la LPP inaugurează două magazine în Colosseum Mall
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC va deschide un magazin în Colosseum Mall