Lectură de un minut

17 Sep 2019 - Știri și Noutăți

CCC redeschide magazinul din VIVO! Cluj Napoca

Abonează-te pe  

Pe 19 Septembrie 2019, CCC redeschide magazinul din centrul comercial VIVO! Cluj Napoca, inchis temporar pentru lucrari de extindere, modernizare si schimbare a conceptului. Unitatea va ocupa o suprafata de aproximativ 800 metri patrati si va fi amenajata intr-un stil modern, care respecta conceptul international al grupului CCC.

"Magazinul CCC din VIVO! Cluj este unul dintre cele mai importante din reteaua nationala, care cuprinde in prezent 65 de unitati. Amplasat intr-un oras cu o calitate a vietii ridicata si un capital social si economic crescut, un adevarat hub regional pentru dezvoltarea serviciilor, magazinul CCC din Cluj este situat pe primele locuri in privinta vanzarilor la nivel national. Acest lucru este sustinut nu doar de puterea de cumparare a consumatorilor, dar si de profilul acestora, clientii fiind mai orientati catre un stil de viata sanatos si catre fashion, categorii foarte bine acoperite de produsele CCC”, declara Joanna Jozwiak, General Manager CCC Romania.

Pentru a sarbatori deschiderea, CCC ofera 20% discount la toate produsele, in magazinul din VIVO! Cluj Napoca, in perioada promotionala: 19 – 29 Septembrie 2019.
Principala noutate a colectiei CCC este reprezentata de brandul Gino Rossi, prezent in majoritatea magazinelor CCC, inclusiv la Cluj Napoca, incepand cu acest sezon.
CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Europa. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producator de incaltaminte din Polonia, care se bucura de succes si in alte 19 tari europene (Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Elvetia, Estonia, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC redeschide magazinul din VIVO! Cluj Napoca