Lectură de 2 minute

16 Jul 2020 - Știri și Noutăți

CCC deschide un magazin nou în Târgu Mureș

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

CCC deschide al treilea magazin în Târgu Mureș, în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, joi, 16 iulie. Astfel, rețeaua națională de magazine CCC ajunge la 73 de unități.

După deschiderea unui nou magazin în Miercurea Ciuc, în noul centru comercial NEST Retail Park, pe 15 mai, magazinul CCC din Târgu Mureș este al doilea care se deschide de la începutul anului și până acum.

Pandemia a avut un impact puternic asupra strategiilor de business, vânzărilor și activităților operaționale în întreg sectorul de retail tradițional. Anul 2020 este unul foarte atipic și pentru noi și suntem nevoiți să ne ajustăm activitățile noii realități, depunem eforturi să derulăm operațiunile într-un ritm relativ normal și să continuăm procesele de vânzare în condiții de distanțare socială, aplicând în același timp cele mai bune măsuri de siguranță posibile pentru angajații și clienții noștri. Într-un context atât de instabil, este dificil să faci planuri strategice sau estimări”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pe de altă parte, e-commerce-ul a avut parte de o creștere neașteptată în timpul pandemiei și a menținut o traiectorie ascendentă și ulterior. CCC România a lansat la mijlocul lunii martie pe piața locală magazinul online, disponibil la ccc.eu/ro/.

Pentru noua deschidere din Târgu Mureș, CCC oferă clienților reduceri de până la 50% în cadrul campaniei promoționale de vară. Magazinul din Shopping City Târgu Mureș va fi deschis în conformitate cu măsurile de siguranță impuse de context, iar regulile care se impun în astfel de condiții vor fi afișate cât mai vizibil pentru a fi respectate atât de clienți, cât și de angajați.

Grupul CCC este un retailer de încălțăminte din regiunea CEE și unul dintre cei mai mari producători de pantofi din Europa. Prin magazinele online disponibile în Polonia, în alte țări europene și acum și în România, CCC este unul dintre retailerii de top și pe segmentul e-commerce. CCC are peste 1.200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC deschide un magazin nou în Târgu Mureș