Lectură de un minut

18 Mar 2021 - Știri și Noutăți

CCC România deschide primul magazin din Covasna în centrul comercial Sepsi Value Centre

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

CCC România va deschide un nou magazin CCC în Sfântu Gheorghe, în centrul comercial Sepsi Value Centre. Aceasta va fi prima locație CCC din oraș și a 77-a din întreaga rețea națională a retailerului de încălțăminte.

Noua locație va fi deschisă în Sfântu Gheorghe, în primul centru comercial deschis în județul Covasna.

„Sepsi Value Centre va fi un punct de atracție în regiune, beneficiind de acces ușor, la doar 2 km de centrul orașului. Noul centru comercial va deservi orașul Sfântu Gheorghe și localitățile din proximitate, deci peste 200.000 de locuitori. Prezența noastră aici ne consolidează poziția și strategia pe piața locală. Deși traversăm o perioadă cu multe provocări, depunem eforturi pentru a menține stabilitatea business-ului și pentru a ne extinde rețeaua de magazine. Noile colecții de Primăvară-Vară de pantofi, genți și accesorii aduc multe modele noi, variate, inspirate din ultimele tendințe globale în modă. Oferta sezonului include încălțăminte și accesorii de calitate pentru toate categoriile de vârstă: femei, bărbați și copii”, a declarat Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

În unitate va fi disponibilă colecția actuala primăvară-vară 2021 de la branduri din portofoliul CCC: Jenny Fairy, Sprandi, Lasocki și Gino Rossi - pantofi cu toc clasici, pantofi casual și sport.

Magazinul a fost deschis în conformitate cu reglementările sanitare și de siguranță impuse în acest context, atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Grupul CCC este unul dintre liderii pieței de retail de încălțăminte din regiunea CEE și printre cei mai mari producători de pantofi din Europa. Brandul are peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC România deschide primul magazin din Covasna în centrul comercial Sepsi Value Centre