Lectură de un minut

13 Nov 2019 - Știri și Noutăți

CCC deschide doua magazine noi in luna noiembrie

Abonează-te pe  

Pe 7 noiembrie, CCC a deschis un nou magazin in orasul Zalau, in centrul comercial Zalau Value Centre, urmand ca maine, 14 noiembrie, sa deschida inca un magazin in Sibiu, in cadrul noului centru comercial Promenada Sibiu. 

Reteaua nationala CCC ajunge la nivel national la 67 de unitati.

"Centrul si vestul tarii, unde am deschis si urmeaza sa deschidem saptamana aceasta noi unitati, reprezinta pentru noi zone strategice de dezvoltare. Astfel, in Sibiu, spre exemplu, deschidem al doilea magazin, dupa ce anul trecut am inaugurat in Shopping City Sibiu cel mai mare magazin al nostru la nivel national, avand o suprafata de peste 1200 mp. Pana la finalul acestui an, vom ajunge la peste 70 de magazine CCC deschise in tara, consolidandu-ne astfel pozitia de principal jucator pe piata de retail din Romania”, declara Joanna Jozwiak, General Manager CCC Romania.

Pentru a sarbatori deschiderea, CCC ofera 20% discount la toate produsele, atat in magazinul din Zalau, cat si in cel din Promenada Sibiu.
Colectia de toamna CCC aduce varietate, un design special si urmeaza tendintele internationale ale sezonului. Principala noutate a colectiei CCC este reprezentata de brandul Gino Rossi, prezent in majoritatea magazinelor CCC, inclusiv la Sibiu, incepand cu acest sezon.
CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Europa. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producator de incaltaminte din Polonia, care se bucura de succes si in alte 19 tari europene (Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Elvetia, Estonia, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC deschide doua magazine noi in luna noiembrie