Lectură de un minut

02 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Cătălin Botezatu lansează o colecție vestimentară pentru vară, exclusiv în magazinele Kaufland

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În pragul sezonului estival, Kaufland România anunță colecția vestimentară Smart Fashion Summer, în parteneriat cu designerul român Cătălin Botezatu. Piesele sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland, începând cu data de 15 iunie.

Actualizare 16:00

Noua colecție va fi disponibilă din 15 iunie, nu de la 1 iunie, cum era menționat în știrea inițială.

Cu un portofoliu de piese vestimentare esențiale și accesorii pentru plajă, ce poartă semnătura renumitului designer, colecția vine în întâmpinarea celor care vor să își reîmprospăteze garderoba de vară, la prețuri avantajoase. Smart Fashion Summer propune o serie de articole confortabile, dar elegante pentru vacanța de vară. De la rochii vaporoase, tricouri din bumbac și pantaloni scurți, până la accesorii esențiale pentru o zi însorită: costume de baie, șorturi colorate și prosoape de plajă.

Piesele din colecția Smart Fashion Summer by Cătălin Botezatu pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland România, în limita stocului disponibil.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cătălin Botezatu lansează o colecție vestimentară pentru vară, exclusiv în magazinele Kaufland