Lectură de 2 minute

06 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Cât de utilă este aplicația pentru șoferi MyCar Assistant? Peste 50.000 de vehicule, înregistrate pe platforma

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Peste 50.000 de vehicule au fost înscrise pe platforma MyCar Assistant, aplicația românească concepută ca un asistent digital auto, care răspunde la toate nevoile proprietarilor de mașini. Pentru 2023, platforma și-a propus să ajungă la un număr de 200.000 de automobile în aplicație. 

 

Sursa foto: Mycar Assistant

Creată pentru a veni în sprijinul șoferilor, ca o aplicație mobilă de gestiune a datelor scadente pentru mașini personale și flote, MyCar Assistant centralizează documente și obiecte, cum ar fi RCA, ITP, Rovinieta, sau extinctorul, trusa medicală și până la 100 de tipuri de notificări. Astfel, șoferii pot fi informați din timp de statusul acestora, economisind timp și bani prin evitarea potențialelor amenzi.

Anul trecut, compania a atras noi investiții și a lansat o nouă versiune a aplicației, cu funcționalități ce permit utilizatorilor o experiență îmbunătățită.

În topul orașelor cu cei mai mulți utilizatori se află București, Cluj, Constanța, Timișoara și Brașov.

Principalele funcționalități folosite de utilizatori în 2022 pe aplicația MyCar:

  • verificarea notificărilor primite constant în aplicație,
  • rapoartele cu situația generală a documentelor și a vehiculelor,
  • evidența istoricului de mentenanță,
  • situația asigurării RCA,
  • administrarea șoferilor unei flote,
  • administrarea daunelor,
  • asistența privind starea vehiculelor sau evidența cheltuielilor.

Odată cu dezvoltarea proceselor curente, fondatorii se așteaptă ca cea mai mare creștere în utilizare în 2023 să fie înregistrată pentru funcțiile de obținere a asigurării RCA, administrare daune sau asset management.

Din cele peste 50.000 de vehicule înscrise în platformă, 38.000 sunt deținute de persoane fizice, în timp ce 12.000 fac parte din flote administrate pentru segmentul corporate.

Pentru 2023, MyCar Assistant se așteaptă la o creștere de până la 150.000 de autovehicule înscrise de utilizatori persoane fizice și 50.000 deținute de companii.

Totodată, tot pentru anul acesta, își propune să își extindă activitatea și pe plan internațional, alegând ca primă piață externă Republica Moldova, urmând ca, până la finalul lui 2023 aplicația să fie disponibilă și în alte 5 țări.

MyCar Assistant este o aplicație gratuită pentru persoanele fizice, dar și pentru companii până la un număr de 5 autovehicule înregistrate și este disponibilă pentru descărcare din App Store, Google Play sau prin aplicația Web pentru laptop-uri sau tablete.

Citeste si:
Zalando lansează un asistent de fashion cu ajutorul ChatGPT
Zalando lansează un asistent de fashion cu ajutorul ChatGPT

MyCar Assistant este o aplicație românească concepută ca un asistent digital auto, ce oferă o gestiune completă a datelor scadente pentru mașini personale și flote, precum și asistență privind starea autovehiculelor, a tuturor intervențiilor efectuate, precum și evidența cheltuielilor și posibilitatea de a obține asigurarea RCA într-un timp extrem de scurt. Aplicația permite din 2022 și accesarea opțiunii de a de a solicita o platformă de tractare de oriunde din țară. Utilizatorii sunt în permanență la curent cu ce documente expiră, întreținerea flotei, daune și cheltuieli, comunicarea cu șoferii, simplu, transparent, de pe orice dispozitiv.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cât de utilă este aplicația pentru șoferi MyCar Assistant? Peste 50.000 de vehicule, înregistrate pe platforma