Lectură de 4 minute

29 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Cât costă un acoperiș din țiglă metalică?

Advertorial

Abonează-te pe  

Îți dorești un acoperiș durabil, cu aspect plăcut și care să îți protejeze casă din toate punctele de vedere? Dacă este aleasă corespunzător, țiglă metalică bifează cu succes toate aceste caracteristici, fiind o investiție care merită făcută.

Sursa foto: Roofart.ro

Un acoperiș din țigle metalice poate avea o durata de viață garantată de până la 60 de ani (durata de exploatare), așa cum este și cazul celor de la RoofArt.

Datorită caracteristicilor sale tehnice de ultima generație, dar și materiei prime din care este făcută (oțel suedez SSAB), țiglă metalică de la RoofArt are o durabilitate excelență, rezistă în cele mai grele condiții de climă și își păstrează aspectul impecabil un timp îndelungat. În plus, datorită acoperirii cu vopsea rece, țiglă metalică de la RoofArt îți va face casă mai eficientă din punct de vedere energetic, reducând facturile la curent

Cu atât de multe avantaje, probabil te gândești că țiglă metalică are un preț prohibitiv, însă, nu este cazul. În raport cu calitatea superioară oferită și ținând cont de garanția extinsă, țiglă metalică de la RoofArt poate fi considerată o investiție, care aduce plus-valoare locuinței tale. Iar dacă vei evalua în detaliu longevitatea și durabilitatea acoperișurilor RoofArt, vei ajunge la concluzia că prețul acestora este ușor de justificat.

Conform specialiștilor RoofArt, cu peste 20 de ani de experiență în oferirea de soluții pentru acoperișuri durabile, costul unui acoperiș din țiglă metalică poate să varieze în funcție de mai mulți factori, detaliați în cele ce urmează.

Dimensiunea locuinței, pantă și formă acoperișului

Este mai mult decât evident faptul că prețul unui acoperiș depinde foarte mult de dimensiunea locuinței pe care va fi montat. În primul rând, necesarul de material – în acest caz, țiglă metalică – va fi mai mare. Pe de altă parte, echipa de montaj va avea un tarif mai ridicat, având în vedere dimensiunea lucrării.

Am menționat și pantă acoperișului, care poate influență costul montajului. De obicei, acoperișurile cu pantă foarte abruptă implică un cost mai ridicat, deoarece montajul poate implică uneori alegerea unor meșteri mai experimentați, iar durata montajului este și această mai mare.

În ceea ce privește formă, cu cât stilul arhitectural este mai complex, cu atât tariful perceput de echipa de montaj va fi mai ridicat.

Citeste si:
UPDATE Incendiu grav la centrul comercial Prosper din Capitală: nu sunt raportate victime
UPDATE Incendiu grav la centrul comercial Prosper din Capitală: nu sunt raportate victime

Tipul de țiglă metalică

Un alt factor care influențează prețul unui acoperiș este tipul de țiglă metalică aleasă. Mai exact, este vorba despre materia prima din care este făcută țiglă.

Costul țiglei metalice este direct proporțional cu durabilitatea și calitatea materiei prime din care este făcută. Cu siguranță vei plăti mai mult pentru o materie prima cu caracteristici superioare, dar și avantajele sunt pe măsură. La RoofArt ai de ales între mai multe tipuri de țiglă metalică și de materii prime, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, dar și de destinația acoperișului.

Așadar, atunci când planifici bugetul pentru instalarea unui acoperiș nou sau pentru înlocuirea celui vechi, nu uită să iei în considerare atât costul cu materialele, cât și costul pe care îl implică montajul. În cazul în care înlocuiești un acoperiș vechi în întregime, va trebui să iei în calcul și costul demontării sale.

Totodată, este necesar să adaugi și prețul celorlalte materiale, în afară țiglei metalice, utilizate în sistemul de învelitoare, care este unul destul de complex. De exemplu, vei avea nevoie de accesorii, elemente de tinichigerie, elementele care compun sistemul pluvial sau folie anticondens. Pe lângă țigle metalice, RoofArt pune la dispoziția clienților și aceste elemente adiacente, oferindu-le soluții complete pentru acoperiș.

Cum poți economisi atunci când alegi un acoperiș din țiglă metalică?

Pentru că acoperișul din țigle metalice să fie cu adevărat o investiție, dar și pentru a economisi sume importante de bani, poți urmă sfaturile de mai jos:

  • Alege să achiziționezi toate elementele care compun sistemul de învelitoare de la același producător: țigle metalice, accesorii, sistem pluvial, elemente de tinichigerie etc. Astfel, prețul total va fi mai avantajos.
  • Alege țiglă metalică cu garanție extinsă, pentru a te asigura că investiția ta este protejată un timp îndelungat. Totodată, o garanție de 50 de ani la coroziune, precum cea oferită de RoofArt, este confirmarea faptului că alegi țigle metalice de calitate superioară. În caz contrar, producătorul de materie prima nu și-ar asumă un astfel de termen.
  • Achiziționează produsele și contractează serviciile de montaj aferente din același loc.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite, sau dorești să soliciți o oferta de preț personalizată pentru un acoperiș din țiglă metalică, te invităm să completezi formularul de contact pe care îl poți găsi pe site-ul celor de la RoofArt!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cât costă un acoperiș din țiglă metalică?