Lectură de 2 minute

07 Mai 2014 - Știri și Noutăți

Cei 7 castigatori ai concursului Retail.ro au intrat in posesia premiilor!

Cei 7 castigatori ai premiilor Retail.ro sunt incantati de produsele primite si se declara cei mai infocati utilizatori ai site-ului nostru.

Dupa cum bine stiti, Retail.ro a organizat un concurs intre 17 martie si 17 aprilie 2014. Sub motto-ul: “Primavara e mai frumoasa cu premiile Retail.ro”, am sperat sa ii bucuram, asa cum se cuvine, pe utilizatorii nostri. Si credem ca am reusit cu cele 7 premii pe care le-am pus la bataie: un frigider Zanussi, o masina de spalat vase Arctic, un televizor Led Hitachi, un Espressor Saeco, un laptop HP, o tableta nJoy Asura 7 si o pereche de casti Gaming Zalman.

Nu a trebuit decat sa va abonati la Retail.ro. Simplu ca “buna ziua”. Asa au procedat si castigatorii nostri si au intrat in posesia celor 7 super premii: Simona Chelu (castigatoarea frigiderului Zanussi); Grigore Dorina (castigatoarea masinii de spalat vase), Neamtu Aurel (castigatorul televizorului); Petre Puianu (castigatorul laptopului); Spataru Beatrice (castigatoarea espressorului); Agnes Barna (castigatoarea tabletei) si Alexandru Bulete (castigatorul castilor).

Fericitii castigatori au primit premiile repede si i-am rugat sa ne trimita si cate o poza alaturi de cadoul lor. Iata cateva fotografii primite pe mail (din pacate nu toti castigatorii ne-au putut trimite).De asemenea, le-am trimis premiantilor nostri si cateva intrebari: daca le place site-ul nostru si concursul, care este retailerul preferat si cat de des fac cumparaturi de la acesta. Cativa dintre castigatori ne-au raspuns foarte promt: “Imi place Retail.ro pentru ca pot afla foarte usor cele mai noi oferte”, ne-a scris Aurel iar Beatrice ne-a raspuns foarte sincer: “Nu stiam prea multe despre acest site atunci cand m-am inscris in concurs, dar acum cu siguranta il voi vizita mai des deoarece mi-a facut o impresie foarte buna”.

“Penny Market este retailerul preferat, facem cumparaturi acolo de 2-3 ori saptamanal”, ne-a marturisit Simona. „Cand mi-ati transmis vestea ca sunt castigatorul unui premiu, initial am crezut ca este o farsa a prietenilor mei. Acum le explic, de cate ori am ocazia ce inseamna Retail.ro! Voi recomanda cu placere oricui Retail.ro, a raspuns Petrica Puianu.

Asadar, urmariti Retail.ro, rasfoiti cataloagele, mergeti la cumparaturi si din cand in cand puteti si castiga cateva premii minunate!

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cei 7 castigatori ai concursului Retail.ro au intrat in posesia premiilor!