Lectură de 3 minute

06 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Cashback la Altex și Media Galaxy: câți bani primim înapoi

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În perioada 5-18 octombrie 2023 Altex și Media Galaxy desfășoară o nouă campanie prin care clienții primesc înapoi până la 350 lei pentru cumpărături de minimum 1.500 lei în aplicația Credex Pay, indiferent de produsul achiziționat sau de modalitatea de plată -  numerar, card de debit/credit, rate Credex, etc.

Sursa foto: Altex

Astfel, Altex dorește să recompenseze clienții pentru cumpărăturile făcute și să popularizeze metoda cashback prin intermediul aplicației CredexPay. Campania se desfășoară în magazinele Altex, Media Galaxy si online, pe altex.ro, în aplicație sau pe mediagalaxy.ro.

Pentru a beneficia de cashback la cumpărături, aceștia trebuie să dețină un cont de client Altex înregistrat pe site-ul www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau în aplicatia Altex din care efectuează achiziția în valoare de minimum 1500 lei. În cazul în care nu dețin un cont Altex, aceștia trebuie să creeze un cont de client pe www.altex.ro, www.mediagalaxy.ro sau în aplicatia Altex la momentul efectuării achiziției.

Totodată, este necesar să se înscrie în campanie prin exprimarea acordului de participare în contul de client, prin bifarea căsuței “Înscrie-te la campania Credex Pay”.

O condiție esențială pentru a beneficia de cashback la cumpărături este instalarea aplicației mobile Credex Pay pe un terminal mobil propriu, unde ulterior clientul va primi banii înapoi. De asemenea, numărul de telefon înregistrat în contul de client Altex/Media Galaxy trebuie să fie același cu numărul de telefon înregistrat în aplicația Credex Pay.

Cashback-ul se va acorda în contul Credex Pay până la 30 Noiembrie 2023.

Mai jos găsiți mecanismul campaniei:

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Pentru orice achiziție în valoare minimă de 1.500 lei per tranzacție/coș de cumpărături efectuată în magazinele Altex sau Media Galaxy, online sau în aplicație, se acordă cash back pe până la 350 lei în aplicația Credex Pay după cum urmează:

  • pentru cumpărături între 1.500 lei și 2.999,99 lei, valoarea cashback-ului este de 150 lei;
  • pentru cumpărături între 3.000 lei și 4.499,99 lei, valoarea cashback-ului este de 250 lei;
  • pentru cumpărături mai mari de 4.500 lei, valoarea cashback-ului este de 350 lei.

Aplicația Credex Pay este o aplicație financiară digitală, flexibilă și ușor de accesat. Clienții beneficiază de un cont curent ce poate fi deschis rapid, cu card de debit atașat, atât în varianta digitală cât și fizic, au control total asupra contului și cardului, și opțiuni de blocare / deblocare, setare PIN direct în aplicație. Mai mult, sunt facilitate tranzacții atât în țară cât și în străinătate, alimentarea rapidă din aplicație cât și înrolare ușoară în portofelele Apple Pay și Google Pay.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cashback la Altex și Media Galaxy: câți bani primim înapoi