Lectură de 2 minute

07 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul Casa Rusu deshide in premiera un magazin cu mobila 3D

Unul dintre principalii producatori de mobilier si decoratiuni din Romania, Casa Rusu a inaugurat cea de-a 18-a locatie proprie. Noul magazin are o suprafata de 6000 de metri patrati si totalizeaza o investitie de 1,5 milioane de euro, revolutionand piata de mobilier prin introducerea mobilierului printat si a includerii unui configurator 3D.

 

Compania producatorului timisorean de mobilier Rus Savitar inaugureaza primul magazin din noua categorie - Super Store - in centrul comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti.

Cristian Rusu, proprietarul grupului Rus Savitar a declarat:.“Estimam ca cifra de afaceri a Casa Rusu Vitantis va fi de 3 milioane de euro pana la finele anului in curs. Pana la sfarsitul anului viitor, vom avea cel putin alte trei deschideri – la Brasov, Cluj si Timisoara, tot cu unitati de tipul super-store, cu suprafete intre 6.000 si 8.000 de metri patrati, in vreme ce celelalte magazine ale noastre au intre 1.000 si 4.000 de metri patrati”

Citeste si:
Mega Image deschide 7 noi magazine în lunile aprilie și mai

In premiera pe piata din Romania, compania a investit intr-un sistem de printare pe mobila in serie. Acesta a costat 500.000 de euro.

Totodata, in magazinul din Vitantis, clientii vor avea posibilitatea sa vada in 3D cum va arata mobila pe care vor sa o cumpere sau comande. Clientii vor primi din magazin ochelari speciali 3D si ii vor folosi cand ajung acasa pentru a vedea in 3D mobila aleasa in magazin. Acest lucru este posibil accesand un link pe care consultantii din magazin il vor trimite clientului.

Citeste si:
Cinema One Laserplex, restaurante noi si primul hub comunitar din oras deschise in Aushopping Satu Mare
 
 
 

 

Noul magazin Casa Rusu va fi deschis publicului incepand cu data de 7 iulie si prezinta un concept nou, fiind primul Super Store din reteaua noastra si, in acelasi timp, cea mai mare locatie. De asemenea, noul concept cuprinde o zona vasta dedicata produselor pentru amenajarea casei, cat si decoratiuni si obiecte de uz casnic din gama proprie Cassima”, a completat Cristian Rusu.

 
 

Cu o vechime de dateaza din 1994, compania de sub brandul Casa Rusu are trei fabrici unde se realizeaza mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat. at. In prezent, Casa Rusu detine o retea de 30 de magazine, din care 18 proprii si alte 12 in franciza.

Sursa foto: pagina de website Casa Rusu.

 
 
 
 
 
 
 
 

Citeste mai departe: