Lectură de 2 minute

07 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul Casa Rusu deshide in premiera un magazin cu mobila 3D

Unul dintre principalii producatori de mobilier si decoratiuni din Romania, Casa Rusu a inaugurat cea de-a 18-a locatie proprie. Noul magazin are o suprafata de 6000 de metri patrati si totalizeaza o investitie de 1,5 milioane de euro, revolutionand piata de mobilier prin introducerea mobilierului printat si a includerii unui configurator 3D.

 

Compania producatorului timisorean de mobilier Rus Savitar inaugureaza primul magazin din noua categorie - Super Store - in centrul comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti.

Cristian Rusu, proprietarul grupului Rus Savitar a declarat:.“Estimam ca cifra de afaceri a Casa Rusu Vitantis va fi de 3 milioane de euro pana la finele anului in curs. Pana la sfarsitul anului viitor, vom avea cel putin alte trei deschideri – la Brasov, Cluj si Timisoara, tot cu unitati de tipul super-store, cu suprafete intre 6.000 si 8.000 de metri patrati, in vreme ce celelalte magazine ale noastre au intre 1.000 si 4.000 de metri patrati”

In premiera pe piata din Romania, compania a investit intr-un sistem de printare pe mobila in serie. Acesta a costat 500.000 de euro.

Totodata, in magazinul din Vitantis, clientii vor avea posibilitatea sa vada in 3D cum va arata mobila pe care vor sa o cumpere sau comande. Clientii vor primi din magazin ochelari speciali 3D si ii vor folosi cand ajung acasa pentru a vedea in 3D mobila aleasa in magazin. Acest lucru este posibil accesand un link pe care consultantii din magazin il vor trimite clientului.

Citeste si:
Rebranding: PENNY Market devine PENNY. Pentru 2020 sunt planificate 75 de remodelări PENNY. și până la 25 de magazine noi
 
 
 

 

Noul magazin Casa Rusu va fi deschis publicului incepand cu data de 7 iulie si prezinta un concept nou, fiind primul Super Store din reteaua noastra si, in acelasi timp, cea mai mare locatie. De asemenea, noul concept cuprinde o zona vasta dedicata produselor pentru amenajarea casei, cat si decoratiuni si obiecte de uz casnic din gama proprie Cassima”, a completat Cristian Rusu.

 
 

Cu o vechime de dateaza din 1994, compania de sub brandul Casa Rusu are trei fabrici unde se realizeaza mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat. at. In prezent, Casa Rusu detine o retea de 30 de magazine, din care 18 proprii si alte 12 in franciza.

Sursa foto: pagina de website Casa Rusu.

Citeste si:
Două noi locații de shopping, Calvin Klein Jeans și Calvin Klein Underwear, au fost deschise în România
 
 
 
 
 
 
 
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Casa Rusu deshide in premiera un magazin cu mobila 3D