Casa de marcat unde poti plati singur: se lanseaza la Carrefour

Publicat pe 25 August 2017 in Stiri si noutati

Retailerul Carrefour Romania a inaugurat pe 21 august serviciul integrat "Casa Ta - Self Service". Aceasta lansare, facuta in hipermarketul din Baneasa, permite cumparatorilor sa scaneze si sa plateasca singuri produsele achizitionate.

Conform wall-street.ro, zona dedicata acestui serviciu este compusa din patru astfel de case de marcat. De tipul self check-out, acestea sunt deservite de un supervizor permanent, pregatit sa asigure suport si indrumare clientilor.

Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania a declarat: .„Clientii sunt invitati in hipermarketul Carrefour Baneasa sa descopere acest proiect pilot si sa incerce singuri noua casa de marcat „Casa ta – Self Service” care permite realizarea cumparaturilor in doi pasi simpli: scanarea produselor la casa de marcat „Casa ta- Self Service”.

Prin aceasta initiativa, Carrefour continua sa introduca noutati in Romania, dupa anuntarea conceptului Carrefour Gourmet. La nivel national, compania detine 290 de magazine.


Mai multe despre

Carrefour, Carrefour Romania, Case de marcat

Recomanda

Comentarii: Casa de marcat unde poti plati singur: se lanseaza la Carrefour