Lectură de un minut

25 Aug 2017 - Știri și Noutăți

Casa de marcat unde poti plati singur: se lanseaza la Carrefour

Abonează-te pe  

Retailerul Carrefour Romania a inaugurat pe 21 august serviciul integrat "Casa Ta - Self Service". Aceasta lansare, facuta in hipermarketul din Baneasa, permite cumparatorilor sa scaneze si sa plateasca singuri produsele achizitionate.

Conform wall-street.ro, zona dedicata acestui serviciu este compusa din patru astfel de case de marcat. De tipul self check-out, acestea sunt deservite de un supervizor permanent, pregatit sa asigure suport si indrumare clientilor.

Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania a declarat: .„Clientii sunt invitati in hipermarketul Carrefour Baneasa sa descopere acest proiect pilot si sa incerce singuri noua casa de marcat „Casa ta – Self Service” care permite realizarea cumparaturilor in doi pasi simpli: scanarea produselor la casa de marcat „Casa ta- Self Service”.

Prin aceasta initiativa, Carrefour continua sa introduca noutati in Romania, dupa anuntarea conceptului Carrefour Gourmet. La nivel national, compania detine 290 de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Casa de marcat unde poti plati singur: se lanseaza la Carrefour