Lectură de un minut

27 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Carturesti se deschide in Veranda Mall din Bucuresti

Abonează-te pe  

Planul de extindere a Veranda Mall continua cu deschiderea Carturesti. Noua librarie din centrul comercial devine astfel un loc de intalnire pentru comunitatea de cititori din zona Obor, un spatiu pentru timpul liber petrecut aproape de casa.

 

Carturesti deschide cu aceasta ocazie libraria cu numarul 31 la nivel national, un spatiu de 310mp, care a presupus o investitie de 200.000 de euro si are in echipa 10 angajati.

Rafturile noii librarii vor cuprinde peste 18.000 de titluri de carti, muzica si film, dar si o selectie speciala de ceaiuri, accesorii, jocuri si jucarii, papetarie si decoratiuni. In configurarea ofertei din Carturesti Veranda s-a pus accentul pe branduri adresate atat comunitatilor creative cat si familiilor urbane.
Prin venirea librariei Carturesti in Veranda Mall, dorim sa le oferim clientilor nostri alternative interesante si educative de petrecere a timpului liber. Suntem preocupati si lucram in mod constant la dorintele si nevoile reale ale clientilor din proximitate, si ne dorim ca prin intregul proces de extindere Veranda Mall sa devina una dintre cele mai atractive destinatii ale cartierului, cu un mix complet de chiriasi si de activitati, de la shopping pana la cele mai variate modalitati de petrecere a timpului liber”, a declarat Ofelia Iancu - Leasing Director, Veranda Mall.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carturesti se deschide in Veranda Mall din Bucuresti