Lectură de 2 minute

08 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Cărți, bijuterii sau LEGO cu flori: cât au dat românii pe cadourile de 1 și 8 martie comandate pe eMAG

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

La început de primăvară, clienții eMAG au pus în coșul de cumpărături produse cosmetice, haine, accesorii, bijuterii sau articole de îngrijire personală, dar și cărți și băuturi alcoolice pentru a se pregăti să sărbătorească partea feminină din viețile lor. În medie, ei au cheltuit peste 310 lei pentru o comandă, iar cele mai multe comenzi au fost livrate în București, Ilfov, Cluj, Timiș, Iași și Constanța. 

Sursa foto: Shutterstock.com

„Între mărțișor și ziua femeii, clienții au căutat și cumpărat din online atât produse pentru uz zilnic cât și produse pe care să le ofere drept cadou, de la cosmetice la fashion la bijuterii sau cărți. Faptul că astăzi oamenii cumpără și obiecte de tradiție precum mărțișoare reconfirmă că online-ul este simplu și accesibil în orice moment, indiferent de cantitate sau de valoarea obiectului pe care îți dorești să îl cumperi”, a spus Mircea Tomescu, Chief Marketing Officer eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

Printre cele mai vândute titluri de cărți s-au numărat zilele acestea cărți de dezvoltare personală precum Atomic Habits de James Clear, cărți de artă precum Lumea fetelor: O călătorie în jurul Pământului: 55 de țări, 250 de chipuri și povești de Mihaela Noroc, iar din sfera beletristică Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău de Frederik Backman.

Seturile LEGO cu flori pentru adulți precum Orhideele cu 608 piese, Buchetele de flori cu 756 piese și Buchetele de trandafir cu 822 de piese au fost și ele printre cele mai comandate produse de către clienții eMAG în zilele premergătoare zilei de 8 martie.

Pentru a crea atmosfera potrivită, în așteptarea acestei zile, clienții eMAG au căutat și lumânări, cu peste 20% față de aceeași perioadă a anului trecut 2023. De asemenea, la mare căutare au fost și cremele, tratamentele și serumurile pentru ten, produsele de curățare facială, mascara, rujurile și creioanele pentru buze, fondul de ten și balsamurile de buze. Printre cele mai căutate produse au fost și gențile și accesoriile, încălțămintea și hainele pentru femei.

Pe eMAG s-au vândut totodată anul acesta peste 138.000 de mărțișoare din oferta sellerilor din Marketplace, cu 45% mai mult comparativ cu anul trecut. Mai mult de șapte din zece dintre aceste comenzi au fost plasate de către clienții Genius, abonamentul cu livrare gratuită și oferte speciale.

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil.

Citeste si:
eMAG lansează al zecelea shop-in-shop, cu peste 100.000 de produse destinate copiilor
eMAG lansează al zecelea shop-in-shop, cu peste 100.000 de produse destinate copiilor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cărți, bijuterii sau LEGO cu flori: cât au dat românii pe cadourile de 1 și 8 martie comandate pe eMAG